1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem GOW 3 z dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hatsumoto, Kwiecień 10, 2012.

  1. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z GOW 3. mam wgranego nowego lt 3.0, gre nagrałem zgodnie z poradnikiem zamieszczonym na forum nagrywarką Liteon ihas ale mam problem. Gra działa super, nic sie nie wiesza, niestety po instalacji na hdd nadal startuje używając płyty a nie dysku. Wyczyściłem już cache konsoli ale nadal jest to samo. Podpowiem że przy pierwszym uruchomieniu gra poprosiła o aktualizację, pobrałem dash 13604 i zainstalowałem z pendriva, po tej operacjo gra się uruchomiła, zainstalowała ale nie działa z hdd. BNie wiem czy mam wgrać innego dasha czy coś? Proszę o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nagrałem COD: Modern Warfare 3 i jest to samo:(
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    gry xgd3 chwile ida z plyty potem z dysku
     
  5. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm tzn? po jakim czasie przestaje mielić? uruchamaiam i mieli, intro też mieli, menu cisza, ładowanie levelu mieli płytą, rozpoczynam grę nadal mieli.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ile grałeś ? Mieli gdzieś jeszcze ok. 5 min, później cisza.
    Nawet oryginały które są w XGD3 tak robią.
     
  7. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz pograłem dłużej, przestało mielić po jakis 3 min grania może mniej, jutro sprawdzę jeszcze inne gry ale pewnie będzie ok, dam znać. Na razie dziękuje za pomoc. :)
     
  8. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam tak samo przy dark souls. Po paru minutach kręcenia płytą, konsola przestaje denerwować mnie tym śmigłowcem. Ogólnie jest to normalną rzeczą. Pozdro
     
  9. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze pytanie z innej paki, chodzi o gry z AP 2.5 takie jak COD: Black Ops czy Halo Reach, obecnie te gry mi nie działają, wiem że muszę je nagrać jeszcze raz ale jedni piszą że mam przepuszczać przez abgx a inni że nie, a jeśli mam to na jakich ustawieniach? i druga sprawa z tym związana, podobno po wgraniu dasha 2.0.14719 te gry zaczną się uruchamiać bez konieczności ich ponownego nagrywania, czy to prawda?
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, gry z AP25 musisz przepuścić i nagrać jeszcze raz bo musisz dograć do nich topologydata. Puszczasz z takimi samymi ustawieniami jak XGD3.
    Ale te gry np. CoD:BO nie będą mielić po zgraniu na dysk, tylko odrazu będzie czytał z dysku bo są XGD2.
    Nie, fake.
     
  11. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Super, nareszcie konkretna odpowiedź :) ale jest jeszcze jedna plotka która dotyczy wersji językowych, mam COD: Black Ops w wersji PL, Fable 3 również, jedynie Halo Reach mam EN, podobno gry w wersji PL nie dają się poprawnie odpalać, brak w bazie topologi dla PL ale nie wiem ile w tym prawdy bo i tutaj zdania są podzielone.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    .... Są topologydata do wszystkich wersji gier. Z resztą jak przepuszczasz w ABGX to pisze czy dograł, czyż nie ?
    Tylko nie wiem jak jest z tym Skyrim`em od DOG :)
     
  13. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fakt, pisze :) w Skyrim gram na kompie, lepsza grafa i mody więc nie sięgne po wersje na xboxa :) ok, wszystkie wątpliwości rozwiane, dziękuje bardzo za pomoc :)
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do niego też oczywiście trzeba dograć "Topologię", tylko wyskakuje powiadomienie o potencjalnych błędach. Jedynie nie można zainstalować tej wersji na dysku, w żaden sposób.
     
Wczytywanie...

Poleć forum