1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry - błąd E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rodnar, Wrzesień 14, 2013.

  1. rodnar

    rodnar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem dotyczy GTA V. Wypaliłem grę na płycie Platinum z topologią pod LT 2.0+, nagrała się bez błędów metodą turncate. Płyta chwilę kręci w napędzie konsoli, ale wywala error E66. Dash 2.0.16202.0, na starszym z przed około roku też tak samo. Napęd Samsung z LT+ 2.01 (konsola z końca 2006 r.)

    Jest na to jakiś sposób? Zdążyłem przeczytać, że napęd może być spoofowany (złe firmware), napęd raczej oryginalny...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Napęd podmieniony inne gry xgd3 działają??
     
  4. rodnar

    rodnar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciężko stwierdzić czy działają, po ponad roku odkurzyłem konsolę dla GTA ;). Jeśli, zakładając hipotetycznie, że nie działają to czy jest jakaś nadzieja na uruchomienie "piątki"?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli będziesz miał napęd taki jak był fabrycznie w konsoli to owszem oraz klucz dvd, w innym wypadku zapomnij.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  6. rodnar

    rodnar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładna data produkcji 23.9.2006 rok. Mogłem coś popierniczyć zmieniając fw z iXtreme 1.4 na LT 2.0+ ...
    Co mogę zrobić jeśli napęd jest oryginalny?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Napęd jest w jungle flasher widoczny jako ms28? Bo nawet jeśli jest to ms25 to musi być wgrane fw od ms28

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. rodnar

    rodnar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpalę z kabla i dam znać ;) Postaram się też do poniedziałku wypalić płytę na ASUS'ie kompatybilnym z BurnerMAX Payload Tool v0.15.
     
Wczytywanie...

Poleć forum