1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry (FIFA11)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ben_linus, Październik 23, 2010.

  1. ben_linus

    ben_linus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. posiadam konsolę elite 1.6ixtreme. Mam problem z grą fifa11. Mianowicie: nie mogę uruchomić gry po zainstalowaniu jej na dysku. Wyskakuje mi komunikat nakazujący przeczyszczenie płyty miękką szmatką. Pożyczyłem drugą kopie gry od kolegi i problem się powtarza, z tym że gra odpala się do momentu rozpoczęcia meczu, wówczas wyskakuje ten sam komunikat.
    Co ciekawe gra działa bez zarzutu jeśli nie zainstaluje jej na dysku, a gram "z płyty". Ale nie po to kupiłem konsolę z dyskiem aby słuchać wirowania" i zużywać napęd. Może ktoś mi powiedzieć w czym leży przyczyna takiego stanu rzeczy i jak rozwiązać ten problem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie laser ci siada w xboxsie labo dysk ma bledy
     
  4. ben_linus

    ben_linus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm sęk w, że z innymi grami nie ma i nie było problemu...
     
  5. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    ja mialem podobny blad z fifa 10 ale umnie dalo sie grac dopiero jak sie mecz skończył to sie zacinalo, nawet formatowanie nic nie dalo dopiero jak fife zainstalowalem na pendrive gra chodzila 100%
     
  6. ben_linus

    ben_linus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A konsola jak się sprawuje od tamtej pory, były jakieś problemy??
     
  7. kondi50

    kondi50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mi się wydaje ze to wina napędu.
     
  8. ben_linus

    ben_linus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hm czyli jak mogę temu zaradzić?? może spróbuję zainstalować grę na penie, tylko nie wiem jak to zrobić...:/
     
  9. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z pena gry nie odpalisz musial bys miec Jtaga a to juz inna bajka..Pozatym jezeli naped mial by siadac z tego powodu ze gra sie caly czas z plyty to nie wiem po co sa plyty zeby kupic orginalna gre i wszstkie gry pakowac na HDD ??Kazdy ma swoje zdanie
     
  10. ben_linus

    ben_linus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli joni20 sugerujesz, że powinienem bez zmartwień grać z płyty?... kurcze pojawił się kolejny problem z tą grą. nie mogę wczytać save-ów ;/ nie wiem co się dzieje, inne gry działają ok, a ta najbardziej ulubiona na złość odstawia takie cyrki. jak mogę sprawdzić czy dysk jest ok i nie ma jakichś błędów?

    I kolejna sprawa: po zakończeniu gry i wyjściu do interfejsu głównego nie ma mojego avatara i G=0. Może to pomoże w diagnozie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum