1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry L.A Noire

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alo69, Październik 28, 2012.

  1. Alo69

    Alo69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Manchester, United Kingdom, United Kingdom
    Witam. Borykam sie z problemem ktory unimozliwia mi gre w L.A Noire oraz kilka innych nowszych tytolow. Problem moj opiera sie na braku wiedzy na temat mozliwych przerobien obrazu gry jak i samej konsoli. Moj naped to hitachi-lg gdr-3120l wiec szalu nie ma pod wzgledem dostepnosci lt. Prosil bym o napisanie mi mozliwej opcji ktora umozliwila by mi gre. Z innymi grami nie posiadam problemow.
    Pozdrawiam Serdecznie Karol​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alo69

    Alo69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Manchester, United Kingdom, United Kingdom
    Fable 3 Dziala, Dragon age 2 to samo, najnowszy medal of honor tez nie robi problemow tak samo jak mafia 2 wiec nie wiem dlaczego ta gra nie chce dzialac. Prosze o pomoc.
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Skoro niechchesz grzebac w napędzie to musisz nagrac gre i pod lt2 i pod lt3. jedna z nich zadziała.
     
  5. Alo69

    Alo69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Manchester, United Kingdom, United Kingdom
    Czyli jest swiatelko nadzieji dzieki ktoremu nie bede musial kupowac nowszej konsoli? Bo jak przerabialem facet powiedzial mi ze nie bede mogl grac w te nowsze gry ze wzgledu na moj naped hitachi-lg gdr-3120l i troche mnie dziwi bo moj kolega ma elite i nagrywa gry pod swoj flash a u mnie chodza(z wyjatkiem gry w.w)
     
  6. Alo69

    Alo69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Manchester, United Kingdom, United Kingdom
  7. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    No to posłuchaj.
    Obraz gry może być uszkodzony. - Sprawdź go abgxem
    Dana gra może być pod lt 3.0 lub lt 2.0 http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/
    Dash, który posiadasz nie odpowiada danej grze :)- Poszukaj na forum gdzie ściągałeś co jest potrzebne :)

    Lub źle nagrywasz płytuńki :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum