1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomecia, Kwiecień 23, 2013.

  1. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy wkladam oryginalna gre wyswietla mi sie logo xboxa i menu PLAY STOP itp jakby jakis odtwarzacz, gra jest na dwoch plytach i na kazdej dzieje sie tak samo. Nie wiem ale naped chyba nie jest zepsuty bo inne plyty dzialaja na z filmami i muzyka. druga sprawa gra jest na PAL i nie wiem czy moja konsola czyta takie gry, dodam tez ze konsola była duńska prosze o odpopwiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zły klucz napędu
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a jaki dash? trzeba rgh robić żeby klucz wyciągnać.
     
  5. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    pewnie co zle wpisałeś zgadzam sie z adamrz
     
  6. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wychodzi na to że bede musiał go wgrac od nowa?? A tak wogole to jak sprawdzic czy ten klucz tam jest
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Musisz go teraz wyciągnąć z płyty głównej przez RGH.
    Szukaj na forum tutoriali jak to zrobić.
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zanieś do serwisu ogarną Ci tą konsole
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak klucz ma to pol biedy i go nie wgral. Jak nie rgh i troche zabuli za to. Jak nie gra online na rgh moze zostac.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam zapoznac sie z tematem rgh a tak wogole to nie bede grał online.
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To rób rgh jeśli nie będziesz grać przez neta to to jest świetna sprawa na płyty nic nie musisz wydawać na nagrywarke ihas i denerwować się że coś się źle nagrało . Przy rgh wrzucasz bezpośrednio z pc na dysk konsoli gry i grasz
     
  12. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na forum jest duzo tematow o rgh na ktorym mam sie skupic dokladnie
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najpierw t9 musisz dac do modyfikacji konsolę.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli sam klucz trzeba wyciagnac z napedu?? czy z plyty ?? chce tylko zeby gry chodzily offline z plyty
     
  15. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Klucz musisz odzyskać z płyty głównej czyli bez rgh się nie obędzie. Możesz zostawić rgh i masz problem z głowy jeśli chodzi o nagrywanie gier, bo jak pisałeś chcesz grać off-line.

    Oczywiście możesz też odzyskać klucz w celu naprawienia napędu i dalej grać z płyt, bez montażu na stałe rgh.
    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum