1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry ;(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Październik 22, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam mam pytanie: Mam xbox'a 360 elite jest przerobiony,sciągam sobie gry,mam ich już wiele ale czasami pojawia się taki problem:
    Nie można uruchomić gry:
    1.wyczyść płytę miękką sciereczką... itd
    jak można temu zapobiec czasami mi to nie przeszkada bo po prostu uruchamiam grę ponownie i działa , ale np.wczoraj sciągnełem NBA 10 i dzisiaj miałem problem z jej uruchomieniem,musiałęm chyba z 5 razy czyścić płytkę i wyłączać konsle!
    pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Słaba płytka/nagrywarka.
     
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    nagrywarka-wydaje mi się że nie bo nagrywałem na kilku komputerach (chyba 4-ech)
    płytka-słaba to znaczy jaka? a jaka dobra?
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jeżeli używasz dobrych płyt to widocznie Ci siada laser w napędzie...
     
  7. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    ok dzięki ja nagrywałem na TDK ale przerzucam się na Verbatim

    a te TDK to chyba słabsze-tak?

    Nie piszemy posta pod postem
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak są gorszej jakości niż verbatimy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum