1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z uruchomieniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deepack16, Listopad 13, 2014.

  1. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pobieram z Xbox live grę nfs shift ktora kiedys zakupilem (kiedys działa normalnie )
    Za każdym razem gdy chce pobrać dochodzi normalnie do 80%i potem przyspiesza lądując po 7%na sekundę czyli jest 87%,94%i100 gra pobrana wchodząc w panel gier i chcąc uruchomić ja wyskakuje mi blad proszę pobrać jeszcze raz grę
    Grę pobieralem 7razy dalej to samo
    Usuwalem pamięć podreczna juz robiłem chyba wszystko
    I dalej nic
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Grę zapewne zakupiłeś na innym regionie niż masz obecnie ustawiony w konsoli.
     
  4. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak nie rozumie gralem wczesniej jak to zmienić ?
     
  5. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Musisz migrować na region z którego pierwotnie kupiłeś grę.
     
  6. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy to jest możliwe w sprawie województw bo nie rozkminiam
    Bo jesli chodzi o kraj to kupiłem konsole w komisie a grę w Polsce na Xbox.com
     
  7. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Jaki masz teraz region ustawiony w konsoli? Wejdź w ustawienia i zobacz? Przypomnij sobie czy nie zmieniałeś np. z UK na PL lub US na PL albo odwrotnie?
     
  8. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W konsoli mam Pl a jak sprawdzić jaki jest na kacie gdzie jest gra
     
  9. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Nie da się. Nie przypominasz sobie czy jak ściągałeś NFS-a to czy przypadkiem konto nie było np. na UK, US, DE?
     
  10. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, nie wiem a mogę przemienić q konsoli np na uk i spróbować pobrać ponownie ?
     
  11. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Możesz ale takiej zmiany musisz dokonać na stronie xbox.com, zmiana regionu na konsoli nic nie da.
    Jest to możliwe raz na 3 miesiące, więc jak zrobisz to dzisiaj to powrót na region PL będzie możliwy w połowie lutego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum