1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez qbaa221, Kwiecień 26, 2016.

  1. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Mam problem odnośnie błędu (0x87de2727), mianowicie cały czas nie było żadnego problemu, a od 2 dni nie mogę włączyć wgl gry, gdyż jest napisane że musze być online, a konsola jest podłączona do internetu i mam wykupionego golda... Gra co prawda jest z innego konta, ale czy ma to coś związanego z tym?
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A co to za profil? Jakiś kupny od kogoś? Może ten ktoś zmienił passy do konta, albo ustawienia mojej konsoli domowej i przez to nie możesz odpalić gry :> Ewentualnie zaloguj ten profil i później spróbuj ze swojego odpalić gre.
     
  4. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Profil kupiłem na allegro, tam była jedna gra i zawsze musiałem tak robić, że najpierw musiałem ten kupiony odpalić, a pózniej swój by osiągniecia na moim sie zapisywały. Tylko teraz sprawdzałem i nie moge odpalić też innych gier.
     
  5. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A wszystkie inne gry pochodzą też z kupnych profili (te które nie działąją)? Czy inne gry masz swoje? Ja obstawiam, że pożegnałeś się z profilem, bo trafił do kogoś innego jako dalsza odsprzedaż.
     
  6. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam jeszcze hitmana z innego profilu i jest dokładnie tak samo. Tylko że jak uruchamiam xboxa to loguje się mój profil i z prawej strony wyskakuje okienko "połącz z xbox live" jak klikam to nic się nie dzieje. A może być tak że zbanowali mi konto?
    I jeszcze jak wchodze w ustawienia mojej domowej konsoli Xbox to wyświetla mi informacje, ze nie może to nie może to zostać zmienione dopóki nie uzyskamy połączenia z usługą.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 27, 2016
  7. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Mi czasami na XO też nie chce się łączyć automatycznie z XBL i muszę konto ręcznie zalogować. Tobie to wybija bo konto się nie potrafi z xbl połączyć z tego co mówisz. Wejdź w ustawienia sieci i dodaj jeszcze raz swoje wifi/ bądź kabel do konsoli. Jak to nic nie da to w ustawieniach konsoli w sieci daj, że chcesz być w trybie offline i spróbuj grę odpalić. Choć to pewnie nic nie da, skoro już wysypuje błędem o braku połączenia z xbl. MS mógł zbanować co najwyżej konto te z allegro, ale chyba Twoje główne też się nie łączy z xbl? Wejdź sobie do pewności na pocztę e-mail przypisaną do kont czy nie ma tam jakiejś wiadomości z MS. A ogólnie to za każdym razem odradzamy kupowanie kont z lewymi grami, bo później traci się do nich dostęp i nic z tym nie zrobisz ;)
     
  8. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W ustawieniach sieci pokazuje ze wszystko jest OK, nawet testy połączenie robiłem. Jak zaloguje się na te inne konta to tak wyskakują okna jakby był zalogowany do XBL, natomiast tylko moje konto pokazuje, że jest nie połączone. Na poczcie nic nie ma więc nie wiem co juz mam zrobić...
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Usuń to swoje konto z konsoli i dodaj je na nowo.
     
  10. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zresetowałem konsole poprzez wyrzucenie kont i pomogło tylko teraz nie mam tych kont na których miałem tamte gry a maile mi usuneło.. Nie da rady tego odzyskać nie?
     
  11. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, chyba że napiszesz do sprzedawców, ale pewne jest że się wypną.
     
    kuleczka91 lubi to.
  12. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Przecież miałeś usunąć tylko swoje konto, a nie wszystkie....sam sobie zrobiłeś niepotrzebny problem. I nikt nie kazał Ci robić ustawień fabrycznych tylko miałeś w ustawieniach usunąć konto i dodać je drugi raz. Jakoś wątpię żeby Ci sprzedawca teraz dał na nowo te konta...Musisz pisać tam gdzie kupiłeś.
     
    mrok lubi to.
  13. qbaa221

    qbaa221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No tak wiem, tylko że przed przeczytaniem odpowiedzi nasunęła mi się myśl, że może być też coś takiego... No i dopiero po fakcie zauważyłem że nie mam maili z kontami :/
     
  14. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    No to przejechałeś się na własnej głupocie, na przyszłość zapamiętasz ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum