1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez energy95, Czerwiec 21, 2011.

  1. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    Witam. Nagrałem grę prędkością 4x na płyte emtec i nagrała sie beż żadnych problemów, lecz gdy otwieram ją w xboxie to jest czarne tło. Gdy chciałem nagrać płytę prędkością 2,4x to przy 63% był błąd. jaka jest przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Płyta emtec może być przyczyną, zmień na verbatimy, jaka nagrywarka? Jaką grę nagrywałeś i jaki masz ixtreme?
     
  4. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    Nagrywarka to slimtype, tak pisze w evereście, ixtreme to LT+1.1 +AP 2.5, nagrywałem wczesniej crysisa 2 i chodzi bez problemu, lecz teraz nie moge nagrać żadnej płyty, jak nagram x4 to jest czarne tło a jak jest x2 to wystepują błędy podczas nagrywania
     
  5. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup normalną nagrywarkę i będzie gitara ;) tylko żadnej zewnętrzne gówienka bo tam też slimy ładują, zwykłą wewnętrzną plus przejściówke usb sata i będziesz mógł nagrywać nawet na platinium :D
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Ja polecam Ci nagrywarki LG, nagrałem na nagrywarce LG bardzo dużo płyt i wszystkie działały
     
  7. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Za 80 zł masz nową Pioniera, ja mam takową, i zajefajnie nagrywa gry bez żadnego problemu ;]
     
  8. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    już zdecydowałem zrobić Jtaga i nie będzie użerania się z płytami
     
  9. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Jtag? Sam sobie poradzisz? Jaki masz napęd?
     
  10. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    Jtag będzie robił kolega bo umie, napęd nie wiem jaki mam
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    a jakiego masz dasha? bo nie na każdym da się zrobić jtaga...
     
  12. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Jeśli masz nowego dasha, to możesz zapomnieć o jtag'u.
     
  13. energy95

    energy95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Galów
    Dzisiaj kupiłem 2 płyty verbatim, wypaliłem x4 i działa bez problemu, tylko w xboxie nie zawsze za 1 razem zaskoczy
     
Wczytywanie...

Poleć forum