1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gta 5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oskarek97, Wrzesień 25, 2013.

  1. oskarek97

    oskarek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupilem gta 5 na kosole xbox 360.Problem pojawia sie przy wlaczeniu 2 plyty.Zawiesza sie przy wczytywaniu trybu fabularnego.
    Dodam ze posiadam konsole starsza Arcade.
    Co zrobic zeby to zadzialalo ??
    Z gory dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Esc0bar

    Esc0bar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin, Poland
    Spróbuj zainstalowac DVD2 na dysku i napisz co wtedy sie dzieje.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. oskarek97

    oskarek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nawet nie chce sie zainstalowac. Wyskakuje ze plyta jest porysowna a plyta jest nowa bez ryski
     
  5. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Może wina napędu? Skoro to stara konsola. A kupiłeś nową czy używaną?

    Jeżeli kupiłeś GTA V i jest nowa (nie używana) to wtedy raczej wadliwość płyty odpada. Druga sprawa to tak jak pytałem powyżej, czy konsola nowa czy używana? Może po prostu napęd już nie domaga i tyle.

    Wiem że Rockstar dał **** z drugą płytą DVD bo kiedy zainstaluje się ją na dysku to gra traci na jakości i płynności, natomiast granie z "napędu" eliminuje ten problem.
    Jeżeli masz używaną konsole to faktycznie napęd może nie dawać rady podczas wczytywania z płyty i się zacina.

    A z pierwszą płytą nie miałeś problemu? Żeby normalnie zainstalować na dysk? Bo w sumie to też istotne, jeżeli 1 by się normalnie zainstalowała a problem był tylko z drugą.
    Możesz ewentualnie zabrać grę do znajomego i spróbować zainstalować na jego konsoli, wtedy będziesz na 100% pewny że wina leży w konsoli a nie w twoim egzemplarzu gry. Najszybszy sposób moim zdaniem.
     
  6. oskarek97

    oskarek97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konslole kupiłem uzywana.Jest to wersja arcade bez dysku.Gre instlowalem na pendrive 32 gb z predkoscia odczytu 15mb/s. Płyta 1 zainstalowala sie bez problemowo.Wkladam druga plyte pochodzi z 5 min ladwoanie sie trybu fabularnego i sie zacina.
     
  7. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    No to w takim wypadku może być coś nie tak z napędem, chociaż na 100% tego stwierdzić się nie da.
    Mówie, najprostszy sposób to zabrać grę do znajomego, zainstalować i odpalić. Jeżeli działa to wina konsoli, jeżeli nie to wtedy coś nie tak z płytą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum