1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z uruchomieniem kingdoms of amalur

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ptaku2020, Luty 23, 2012.

  1. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem z uruchomieniem gry. przy wlaczeniu wyskakuje mi blad ze nie moze odczytac plyty. instaluje sie na dysk normalnie, byla spatchowana do lt 2.0. gdzie moze lezec problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś w abgx'ie z opcją "Disable writes" czy Topologia jest zmieniona?
     
  4. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w abgxie nic nie bylo robione. gra byla patchowana tym patchem of FFXII-II (chodzi raczej o topologie).
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś w abgx'ie z opcją "Disable writes" czy Topologia jest zmieniona?
     
  6. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz mi jest ciezko odpowiedziec jak kumpel to robil ale na mojej niespatchowanej wersji gry jest lt 3.0
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakie lt 3.0 na niepatchowanej wersji gry?
     
  8. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No takie cos wyskoczylo mi podczas skanowania w abgxie

    "Topology data is currently verified"

    No i według artykulu z twojej sygnatury wychodzi na to ze gra jest przygotowana pod lt 3.


    Zmienilem topologie, abgx pokazuje poprawny komunikat czyli "the first 12 sectors of topology data are blank". zaraz nagram zobaczymy czy zadziala
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To tak trzeba pisać, bo z tamtej wypowiedzi ciężko było coś zrozumieć. Spróbuj usunąć grę z dysku i wyczyścić pamięć podręczną konsoli.
    Jaki Dash?
     
  10. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zrobiłeś to co napisałem?
     
  12. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak odinstalowalem i wyczyscilem pamiec podreczna. dalej ten sam blad
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wychodzi na to, że wcześniej nagrałeś z Topologią pod LT 3.0. Teraz jak zmieniłeś Topologię pod LT 2.0 to nagrywaj.
     
  14. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzieki za pomoc. Juz nagrywam. Dam znac co i jak
     
  15. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziala !

    ale nie moge zainstalowac jej na dysku
     
  16. Camilo

    Camilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Dołączę swoje 3 grosze.

    Gra przeszła abgx360 poprawnie.
    Nagrała się poprawnie 1:1.

    Niestetyż jak kolega wyżej nie mogę zainstalować gry.
    Instalacja staje na 5%. - Szczerze mówiąc boję się włączyć.

    Sprawdziłem nagraną płytę abgx360 - dalej pokazuje że wszystko ok.
    [​IMG]
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Weryfikacja też w 100%? Na jakich płytach?
     
  18. Camilo

    Camilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Verbatim made in Singapour.
    Wszystko ładnie pięknie w 100% poza instalacją na x'ie.

    Czyściłem pamięć podręczną, nic nie dało.
     
  19. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Ja dzisiaj też tą grę nagrywałem mam lt 3.0 i mam najnowszego dasha jak skanuje abgxem to ustawiam ---level 3--- i zmieniam w zakładce misc na ---ADD it if doesn`t exist or isn`t valid i lanch.....abgx zrobi mi plik dvd i nagrywam ...:)
     
  20. Camilo

    Camilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Przelecieć przez abgx przeleciało, nagrać nagrałem - wszystko dobrze.

    Problem z zainstalowaniem bo gra działa normalnie, grałem chwilkę i problemów nie było poza malutkimi zacinkami które pewnie są dlatego że czytało grę z płyty.

    Ustawienia abgx mam prawidłowe, wiele gier nagrywałem.
    Nagrywarka ihas 624B
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    iHAS z LT MAX?
     
Wczytywanie...

Poleć forum