1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem konsoli, brak obrazu oraz bardzo dziwny dźwięk FILMIK

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SLO, Kwiecień 25, 2012.

  1. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. od momentu gdy wgrałem LT 2.0 coś dziwnego zaczęło się dziać z moją konsolą, na początku działo się to raz na jakiś czas, jednak od kilku dni jest cały czas to samo. Trudno to opisać dlatego nagrałem filmik i chciałbym żebyście go zobaczyli. dodam że wszystko jest dobrze podpięte. Mam jeszcze kilka miesięcy gwarancji, lecz żeby ją odesłać musiałbym usunąć wszelakie ślady przeróbki i nie wiem co będzie dla mnie bardziej opłacalne, chyba że będzie jakiś domowy sposób na naprawienie tego.



    do modów: jeśli jest coś nie tak w moim poście to napiszcie PW, poprawie bo już kilka postów mi skasowaliście.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  4. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ΉΛV0K

    ΉΛV0K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Raczej gdyby to był RF to by obraz był. Z drugiej strony pad nie łączy się z konsolą. A dlaczego pad nie działe Tobie bez podpiętego zasilania? Sprawdzałeś przez wyjście A\V i HDMI? Są na forum servisowicze , może coś poradzą.
     
  7. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pady nie działają bez kabla, nie wiem dlaczego, zawsze uruchamialem konsole przez pada teraz nic. sprawdzalem na innych kablach jest tak samo.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  9. ΉΛV0K

    ΉΛV0K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprawdź moduł RF tak jak kolega wyżej pisze. Co masz do stracenia?
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja bym zaryzykował i wysłał do MS :)
     
  11. ΉΛV0K

    ΉΛV0K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak sobie chce, ale ja to bym i tak najpierw rozkręcił i sprawdził MODUŁ RF.
     
  12. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyslac do MS byloby najlatwiej, ale musialbym usunac wszelakie oznaki przerobki i poniej robic je na nowo

    w sumie to nie jest tam podana konkretna odpiwiedz tylko przypuszczenia, ale objawy sa podobne

    wlasnie ogladalem i masz racje, nie jest to jakas kosmiczna cena, zamowie, wymienie i zobaczymy co sie bedzie dzialo...

    nie bo nawet gry nie odpalaja
     
  13. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a masz dźwięk jak włączasz konsole ?

    stały zielony kolor na konsoli ?
     
  15. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, tak jak na filmiku
     
  16. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    to może nie być wina RF ale sprawdź bo to grosze ,kiedyś coś podobnego czytałem ale nie mogę znaleźć,
     
  17. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdze, tez jestem ciekaw co to jest....


    przyczyna pyl zle podpiety kabel HDMI lub jego uszkodzenie. wszystko dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum