1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ciuciek, Czerwiec 1, 2012.

  1. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    Mam problem z uruchomieniem sie konsoli...mam Jaspera z RGH i po włączeniu konsoli przyciskiem na Padzie czy włącznikiem na konsoli, zanim sie włączy ekran startowy (KULKA Z XBOX360) mija jakieś 1.30-2.00 min. Słychac w trakcie tego kilkanaście razy zresetuje się wiatrak konsolowy ale konsola się uruchomi...

    Czy mozna cos z tym zrobic by szybciej to trwało uruchamianie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Samemu raczej ciężko coś na to poradzić. Proponował bym zwrócić się z tym do robiącego tą przeróbkę w konsoli...
     
  4. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów

    Wcześniej śmigała bez problemu..klik kilka sekund i już menu FSD
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba poprawić ułożenie kabli+dodać kondensator
     
  6. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów

    Wcześniej był jakiś stabilizator na Chip i konsola sie przywieszała w trakcie gry został wylutowany gra śmiga tylko ten długi czas logowania... :/
     
  7. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak bez lutowania się nie obędzie pomiędzy nóżki scalaka jest dokładany kondensator, który skraca czas uruchomienia konsoli.
    Temat gdzieś powinien być na forum. Chyba, że kolega ~akir Cię naprowadzi, bo ma w tym temacie na pewno sporo wiedzy.
     
  8. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    Zauważyłem że jak odłącze Penka z profilami i save-mi od konsoli to uruchamia sie w mig... jak podłącze go spowrotem i uruchomie ponownie czas sie wydłuza :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum