1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem płyty..proszę bardzo o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez micha354, Maj 10, 2014.

  1. micha354

    micha354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZambrĂów, Poland
    Witam ponownie:) Z racji iż mój poprzedni problem z xboxem został na forum szybko rozwiązany mam już kolejny. Otóż gdy próbuję odpalić na konsoli dwa oryginalne tytuły (Burnout i coś jeszcze) to po uruchomieniu płyty wyświetla się zawartość tak jak film. Są opcje pauzy, stop, przewiń itp. i w pewnym momencie konsola prosi o włożenie płyty. Moje pytanie, czy może to być spowodowane nie najlepszym stanem płyt czy złym napędem niedopasowanym do konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A co robiłeś z nim ?
    myśle musisz wgrać jeszcze raz do napędu LT/Oryginalne FW, oczywiście z poprawnym kluczem.
     
  4. micha354

    micha354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZambrĂów, Poland
    osobiście nic nie robiłem, dostałem xboxa od znajomych tyle że bez napędu który dokupiłem osobno i stąd się boję że coś może być niekompatybilny gdzieś czytałem że jak napęd będzie inny niż oryginał to gry nie będą chodziły...
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Brak klucza trzeba odzyskac klucz z plyty glown3j koszt okolo 70zl w wersji z hdmi

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. micha354

    micha354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZambrĂów, Poland
    Dzieki to w takim razie w pi.iedzialek udam sie do specjalisty .


    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum