1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem Tarablinda_v04b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek049, Grudzień 1, 2010.

  1. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam kolega mi przyniósł x360 silm i chce żebym zgrał mu klucz i przeniósł do innego napędu ale żeby sczytać klucz potrzebny jest program Tarablinda_v04b lecz przy próbie uruchomienia go tylko pojawi się na ~1 sekundę okienko dosu i się wyłączy. Próbowałem uruchomić go w zgodności z windows XP service pack 3 i uruchomić jako administrator lecz bez zmian. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jakiego używasz Windowsa?

    Program odpala się pod Windowsem z lini komend, gdybyś próbował pod dos'em nic z tego nie będzie.

    W Windows 7 linię komend musisz odpalić z poziomu administratora, inaczej program będzie wywalał Ci błąd z portem SATA.

    Swoją drogą w instrukcji masz napisane jak odpalić program, jeżeli klikniesz 2x na okienko nie dziwne, że się od razu wyłącza, bo nie podajesz programowi argumentów w postaci portu SATA i polecenia dump.
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    wejdz w uruchom -> wpisz cmd i przeciagnij exe. tarablindy
     
  5. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki kolego o taką odpowiedz mi chodziło krótka, zwięzła i na temat;)

    Program odpaliłem i co muszę teraz zrobić żeby prawidłowo zczytać klucz??? Wolę się dopytać niż samemu grzebać i narobić problemu;/;/
     
  6. housemusix

    housemusix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    podłączam się także thx za pomoc
     
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Mi wywala system nie może wykonac określonego programu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum