1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem Xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Reves, Styczeń 10, 2009.

  1. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, dziś zakupiłem konsolę Xbox 360 Premium, nie używaną. Podłączyłem wszystko tak jak w instrukcji pod wejście HDMI. Uruchamiam konsolę, konsola działa, pad działa, dysk słychać że działa. Ale jak włączam TV to widać tylko taki szarawy obraz, taką jakby planetę, kulę, na szarym tle i nic się nie dzieje. I tak cały czas. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    A napewno dobrze podłączyłes xboxa do TV??Zobacz jeszcze raz.
     
  4. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Może xbox zacina Ci się na intro :) Tam jest właśnie kula na szarym tle.
     
  5. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No, możliwe że tak smiti, ale co zrobić? Może źle podłączyłem? Ale wątpię bo korzystałem z instrukcji.
     
  6. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    No to leci do sklepu i powiedz że niedziała.Masz prawo do wymiany chyba do 2 tygodniy (po 2 tygodniach od daty zakupy musisz słac konsole do MS)
     
  7. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok, dzięki za pomoc, jutro jadę wymienić. ;). Zobaczymy co będzie się dziać z następną ;P.
     
  8. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może nie przełączyłeś z TV na HDMi ? .
     
  9. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Panie i panowie, podaję rozwiązanie problemu. A więc, miałem do xa podłączone dwa pady, jeden bezprzewodowy który był z konsolą, i drugi, który miałem,a był to bezprzewodowy do pcta, otóż, gdy odłączyłem ten od peceta od konsoli i podłączyłem znów pod pcta, to konsola... zadziałała! A działają dwa pady, mimo to że jeden jest podłączony do pc ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum