1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z urzadzeniem przenosnym

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maniak123, Sierpień 17, 2010.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,mam maly problemik,moze ktos z was go rozwiaze.Chodzi dokladnie o to ze uzylem karty sd 8gb do aparatu jako dysku przenosnego do x360,czyli zrobil sie z tego taki pendrive.W ustawieniach wybralem plik fat 32 i po podlaczeniu do konsoli bylo wszystko ok i moglem uzywac karty jako dysku.Problem tkwi w tym ze teraz chcialem uzyc karty do aparatu i nie moge wybrac pliku fat 30,jak to zrobic zebym mogl korzystac z karty w aparacie?pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musisz sformatowac pod PC
    bo nie można chyba używać jednocześnie pod xboxa i pod PC
     
  4. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Robie format karty na pc,nic to nie daje,wkladajac ja do aparatu pokazuje sie komunikat ze nie mozna uzyc tej karty,czy oprogramowanie do x360 moglo ja uszkodzic?dodam jeszcze ze dziala jako pendrive ta karta bo da sie kopiowac muzyke itp,a zdjec sie na da robic
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a może sformatuj ją w aparacie foto ?
    powinna byc taka opcja
     
  6. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Musisz usunac wszystkie pliki na xboxie w ustawieniach pamieci...
     
  7. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    A ile ustawiłeś w Xboxie, miejsce na jego pliki na tej karcie?
     
  8. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cale 8 gb przeznaczylem na dysk twardy.
     
  9. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  10. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli wychodzi na to ze ustawilem cale 8gb na x360 to juz nie moge uzywac karty do robienia zdjec?tylko moge jej uzywac do instalowania gier na konsoli?prosze o odp
     
  11. miro71

    miro71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum