1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ustawieniem Xlink

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez seba1415, Styczeń 27, 2012.

  1. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Witam!
    Otóż od jakiegoś czasu próbuję ustawić sobie Xlink Kai. Mam 2 możliwości, albo podłączyć xbox'a kablem do routera, i xlink'a uruchomić na laptopie który to jest podłączony do routera przez Wi-Fi albo tak jak ktoś inny tu pisał, bezpośrednio do laptopa kablem i tak jakoś udostępnić. Mógłby mi ktoś z tym pomóc? Nie mam już pomysłu, połączyłem kablem do lapka i udostępniłem połączenie w karcie Wi-Fi i nawet na kablu ale xbox dalej nie widzi xlink, dodam że mam zrobione RGH. Port otwarty, network reachable: YES. Co więcej? Z góry dzięki za pomoc i ewentualne instrukcje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jutro Ci rozrysuję schemat bo na razie sam tego nie ogarniam co i jak a teraz nie będę kombinować z kablami pod spodem żeby sprawdzić co z czym dokładnie mam podłączone
     
  4. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ok, czekam:)
     
  5. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a to nie musi byc tak ze wszystko kablem albo inter->komp-> xbox?
     
  6. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Że co? Pisz jaśniej trochę...
    z0nk, i jak? Dasz rade wyjaśnić to trochę?
     
  7. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    INTERNET --> ROUTER ---> PC
    \--------Konsola.
    Tak to najłatwiej wyjaśnić przez Wifi nie działa.
     
  8. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    No niestety, kablem nie dam rady podłączyć i PC i konsoli do routera, musi być jakieś wyjście przez Wi-Fi. Ewentualnie switchem.
     
  9. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja mam podłączone xbox -> router, PC -> router i wszystko działa bez problemów. Poprostu wszystko zależy od odpowiedniego ustawienia. Czy widzą się w sieci itp
     
  10. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    A czy można xboxa z routerem połączyć wifi ? I mam też problem z xlink : w momencie włączania konfiguracji pojawia się logo xlinka, na pasku obok zegara pojawia sie ikona ale nie otwiera się strona konfiguracji, a po najechaniu kursorem na ikonkę na pasku ona znika. Tak samo dzieje się gdy uruchomię start kai . Czy format kompa pomoże mi ? Bo nie wiem czy się opłaca.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    [​IMG]
     
  12. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ok śmiga, odpalam z poziomu FSD i widać ludzi tylko pytanko: Czy u Was też tak mało osób gra? Zobaczcie SS'y
    ImageShack Album - 2 images
    Teraz musze pobrać MW3 bo widzę że tam najwięcej ludzi pyka, nigdzie więcej nie mogę znaleźć osób z gier które mam. No i nie wiem jaką wersje gry ściągnąć bo widać ludzie czasami połączyć się ze sobą nie mogą więc nie wiem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum