1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Vendor Mode 0x51 0xD1 0x80

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez omexwolf, Październik 14, 2011.

  1. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem z Vendor Mode 0x51 0xD1 0x80 [ROZWIĄZANY]

    Witam !

    Nie mogę wprowadzić mojego slima 0272 w Vendor Mode... kiedy zasilanie jest odlaczone, mam status 0xD1; kiedy podlaczone 0x51 ... a kiedy szybko odloacze i podlacze na chwile mignie 0x80 ... Macie jakis pomysl ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
  4. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tym, że ani razu nie pojawil sie status 0x72 ... jezeli przelacze zasilanie naprawde szybko, na chwile wchodzi 0x80
     
  5. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odłącz wszsytko jeszcze raz i podłącz wybierz włąsciwy port powinno działąc tez miałem statu 080 i mulilo mi bo takim zabiegu zadziałalo
     
  6. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Juz to podlaczalem i odlaczalem duuuuzo razy ; ) czekam na przejsciowke SATA USB i bede probowal tym sposobem ; )
     
  7. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    masa do mpx01 i wejdzie w vendor
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale do tego chyba musz miec probe ? gdzies widzialem jakis dziwny tutorial z podlaczaniem srubokreta do obudowy i probowaniem mpx01 ale teraz nie moge go znalezc ...
     
  10. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    do tego musisz miec kawalek kabla i igle
     
  11. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy mozesz mi wytlumaczyc po kolei, co z czym polaczyc ?
     
  12. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    on ma konsole slima wiec to nie ten naped slima sie inaczej robi a bez sprzetu ty sam slima nie zrobisz wiec se nawet glowy nie zawracaj
     
  13. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    kto cie chlopak po polskiemu uczyl pisac?
     
  14. omexwolf

    omexwolf Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Udało mi się ! Metodą z tego Tutoriala: http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/zczytanie-flash-lite-0225-a-98425.html Potrzebna byla przejsciowka i od razu vendor wszedl ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum