1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z veryfikacja plyt ixtreme burner max ihas 124b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez d0mel, Październik 26, 2011.

  1. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    x4 i opc nagrywa 100% veryfikacja 50% i koniec
    x 2,4 bez opc ta sama sytuacja co wyzej

    plyty verbatim mkm003

    wyskakuje takie powiadomienie przy 50% veryfikacji

    jesli ktos wie o co biega niech pomoze

    http://imageshack.us/f/41/beztytuumtx.jpg/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    50% to przy próbie przejścia na drugą warstwę. Spróbuj zainstalować grę na dysku konsoli, jeśli w ogóle będzie działać. Jeśli verbatim nagrany zgodnie z poradnikiem znajdującym się na forum nie działa, to przyczyna leży pewnie po stronie nagrywarki.
     
  4. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie bardzo rozumie plyta sie nagrywa do 100% a przy weryfikacji wywala ten błąd wiec cos jest nie tak tylko co zle sfleszowalem nagrywarke czy jak bo to troszke dziwne moze cos w ustawieniach mam nie tak czy da sie to jakos sprawdzic ?
     
  5. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    musisz wlaczyc w programie eeprom utiility
    w options ustaw
    - smartbun
    - Online HyperTuning (Enabled)
    - OverSpeed (disabled)
    - Force HyperTuning (enabled)
    [​IMG]

    nagraj 2.4x bez opc tak kolega nagrywal poszlo dobrze 100% na mkm003.
     
  6. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zrobilem tak i nie chodzi i zrobilo to samo wywalilo przy weryfikacji 50%

    mam podlaczone 2 nagrywarki jedna jest na ATA i ta nowa na SATA moze to jest przyczyna ?
     
  7. FifonO_o

    FifonO_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam niestety ten sam problem przy próbie nagrania IMGBURN forzy czy nawet Jasf.
    Jasf poszedł normalnie CLONEM bez problemu na tej samej nagrywarce już radzono mi zwiększyć
    bufor w I/O na 512 w innym poście ale nic nie pomogło
    PROBLEM
    http://s5.ifotos.pl/img/Beztytuuj_hqanneq.jpg

    może jakieś rady
     
  8. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a gdzie były wyprodukowane wasze płyty bo moze tu jest problem. ja mam singapurskie MKM 003 i x4 z OPC nagrywają się bezbłędnie.
     
  9. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moje plyty okazaly sie made in india chyba szajs :)

    problem rozwiazal sie w innym topicu za pomoca darmona ktoremu dziekuje
     
  10. michafibi

    michafibi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustawilem w eeprom jak wyzej i nagralem x4 z OPC i wypalio 100% + weryfikacja takze 100% ale takze okazalo sie ze plyty ktore mialem byly made in india a ponoc sa niezbyt dobre wiec zmienilem na inne verbatimy biale printable mkm 003 bo takie mialem w kazdym razie wypalilo i zweryfikowalo
     
  12. Bambuzlator

    Bambuzlator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam takie biale i tak samo jak wczesniej u ciebie
     
  13. michafibi

    michafibi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak wyglądają te białe płyty wasze?
     
  14. Bambuzlator

    Bambuzlator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem zadrukowane i działają:) widocznie te co kupiłem to z Singapuru. Czyli z Singapuru są najlepsze? Jakie są jeszcze inne produkcje i czy ty tez zmieniłeś na te z Singapuru(zmieniles na biale)
     
  15. michafibi

    michafibi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    możecie dac link do takich białych płytek tych co wy macie?
     
  16. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  17. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja mam nagrywarke ihas124B podpieta pod lapka i za kazdym razem tylko upewniam sie z predkoscia Verby jesli mam 003 daje predkosc 4x jesli 001 daje 2x i jeszcze nie mialem zadnego bubla i wsio chodzi wiec jesli komus cos wywala nie tak a predkosc podobnie ustawia to radze jeszcze raz orogramowanie zmienic w nagrywarce i ustawic dobrze imgburna dzis znajomy mial tak samo nagrywal Asuras i zwalil 2 DL jedna po 30 % nagrywania wywalilo mu a druga po wsadzeniu do X jakims czarnym ekranem walila i nie dala sie zainstalowac zagladam mu w imgburna i w predkosc i na 003 mial 2x ustawione wiec wypalilem po swojemu i poszlo wsio ladnie
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum