1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z waszymi sygnami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fenen, Czerwiec 20, 2010.

  1. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Siemka dzis kupiłem xboxa 460 Jasper Elite dysk 120GB z 3grami Mass Effect 2 Pure Lego Batman :) jak moge zrobić taką sygnature jak wy macie? z swojim avatarem? wchodze na mygamecard.net i zarejestrowałem sie i niewiem co robić.ZArejestrowałem sie na forum.xbox.com i co robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak zarejestrowałeś się na mygamecard.com to skopiuj sobie kod obrazka do sygny i gitez :)
     
  4. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A podłączyłeś xboxa do liva
     
  6. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Hah znaczy kablem?? i skad internet bedzie wiedział że to własnie moja konsola jest tym kontem?
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na początku to podłącz xboxa do xbl to wtedy pogadamy
     
  8. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
  9. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    założyć konto na UK, bądź USA?
     
  10. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Noto załozyłem wszystko jest załozone ale co dalej by miec tą sygne
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podaj swój gamer tag
     
  12. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Mój to Fenen PL założyłem konto wbijam na konsoli by sie zalogowac i pisze ze jest juz zarejestrowany na innego uzytkownika :/
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  14. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ale dlaczego nieodkrywa mojego avatara i pkt jakie mam?
     
  15. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiem może ja rejestrowałeś się na mygamercards.net coś zablokowałeś
     
  16. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Ok walic to ^^ a powiecie mi jedno? chce grac przez xbox live i podlaczylem konsole kablem ethernetowym i musze sie zarejestrowac przy xbox live i to zrobilem mam konto xbox live i jak loguje sie na nim na xboxie pisze ze konto jest juz uzywany przez kogos innego muj gamer tag co zrobic?
     
  17. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na xboxsie musisz stworzyć konto
     
  18. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
  19. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Hej ludzie ok załozyłem nowy profil i wyskakuje mi że mam zły Windows Live id i mam je zmienic ale wiecie gdzie i jak
     
  20. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  21. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    doszłem do wybrania konta gold ale ja 1raz robie konto i niemam wersji "próbjen" co robic??
     
Wczytywanie...

Poleć forum