1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wave 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sejk0, Styczeń 15, 2010.

  1. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam serdecznie posiadam konsole z xtrime 1.61 mam pytanko ściągłem gre halo3 która jest w wave 2 przeżuciłem plik iso przez program abgx360 a następnie zmieniłem wave 2 na wave3 w programie 360 Wavespatcher i gra nie działa!!!!!!:ban I tu moje pytanie czy na xtrim 1.61 musze zmieniać wave2 na 3 tak jak z wave4 na wave3:confused::confused::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie. nie zmieniasz wave z nizszego na wyzsze
     
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze jak masz ixtreme 1.61 to nie musisz z wave 4 na 3 bo ix 1.61 działa z wave 4
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na 1.61 będą działać wszystkie gry z oryginalnym wave ( nie paczowane gdyż takie też można ściągnąć ) bez paczowania .
     
  6. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Widocznie zostałem oszukany z moim ixtrim w 15.12.09r wgrywałem u kolesia i powiedział że wgrał 1.61 a na wave4 mi nie działają i musze zmieniać na 3
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz paczować z wave4 do wave3 lub nagrać płytę z activate.iso
     
  8. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Wiem ale wole paczować i nie bawić się z przekładaniem płyt kolego ale dziękuje wszystkim za sugestie i cenne informacje pozdrawiam wszystkich na forum
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Z tym ,że grając na tak paczowanych grach online masz niemal pewnego bana . A jednak z activate.iso ryzyko spada . Ale bana i tak możesz dotać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum