1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wave 4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez badboy8, Styczeń 2, 2010.

  1. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.

    Żeby odpalić gre korzystam z Activate.iso (Mam lite-on 1.6)
    Zainstalowałem sobie na Dysk gre AC2.
    Kiedy uruchamiam tą gre i pogram chwile, słysze że napęd chodzi i gra jest czytana z płyty.
    Myślałem że sie myle i pograłem w gry z wave 3 i konsola chodzi bardzo cicho ( nie słychać wogle napędu i czytania płyty)
    Pograłem jeszcze w DLC do GTA IV i jest identycznie ( oczywiście zainstalowane na HDD)

    W czym jest problem ?

    Ewidentnie słychać że napęd czyta płyty na wave 4 po użyciu activate.iso.
    Na starszych Wave'ach problemu nie ma.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam mam pytanie bo przerobiłem obraz płyty z 4rd wave do 3rd wave mam iXtreme 1.5 i czy jak teraz nagram ten obraz płyty będzie mi to działało ? [​IMG]
     
  4. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Jak masz 1.5 to musisz przerobić do 2wave :)

    Po tym screnie to ja bym tego nie wypalał... bo CRC aż razi w oczy!

    __________________
     
  5. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    ale ten obraz płyty już przerabiałem i chyba dlatego jest te crc??? a jeżeli tak będzie to mogę wypalić przerobiłem na 2rd wave [​IMG]
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    biperus - gdzie ty tam widziesz błędy crc????

    kangurello19 -
    po 1. zaktualizuj abxa do wersji 1.0.2
    po 2. gra jest spatchowana na wave 2 - bedzie działac
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomoże ktoś mi co do mojego problemu ?

    a o przerabianiu są osobne tutki.
     
  8. bartek_gt

    bartek_gt Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Hruszów
    siemka wszystkim, oglądających mój pewnie żenujący i zarazem rozpaczliwy post ;/
    w sieci niby o tym pełno ale nie mogę znaleźć
    problem jest taki:
    ściągnąłem tekken 6 i mam ixt. 1.6... wiem że trzeba konwertować do WAVE 3 tylko nie wiem co i jak...
    jeżeli by ktoś mi jako nowicjuszowi mógł wytłumaczyć wszystko krok po kroku byłbym bardzo wdzięczny
    pozdrawiam i czekam for reply :]

    za pomoc podziękuje ładnie :)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. bartek_gt

    bartek_gt Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Hruszów
    niewiem co i jak ale dz i sproboje
     
  11. Drozdzol

    Drozdzol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam taki problem mianowicie pobrałem grę MX VS ATX REFLEX [English][WAVE4][Region Free] mam ixtreme 1.5 paczuje gre jak zawsze programem 3rd.wave.patch do wave 2 wszystkie najnowsze gry mi chodzą prócz tej pierwszy raz mi sie to zdażyło żeby jakas gra nie poszła jakieś sugestie pzdr
     
  12. grzes1108

    grzes1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze sproboj wpierw spatchowac z wave 4 do wave 3 a nastepnie z wave 3 do wave 2 powodzenia
     
  13. Drozdzol

    Drozdzol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wydaje ci się że to coś da nie sądzę ale spróbuje pierwszy raz mi jakaś gra nie chodzi wszystkie najnowsze śmigają nie wiem dlaczego mam najnowsze aktualizacje dasha hmm...? popróbuje jak już dojdę do tego podziele sie moją wiedzą:D
     
  14. igorekts

    igorekts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    witam!pisałem w innym temacie ale chyba tutaj mnie odesłali:)Nagrałem sobie Army of two 40th day.Wiem że gra ta jest na wave 4(do końca nie wiem ocb:p),jak wkładam do napędu x-a to włącza mi się odtwarzacz dvd a nie gra...co mam zrobić?poproszę o pomoc krok po kroku bo jestem zielony w tych sprawach i dopiero zaczynam zabawę z nagrywaniem gier for my self:p
     
  15. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na początku napisz jaki masz ixtreme i czym nagrywałeś, a także jak nagrywałeś.
     
  16. igorekts

    igorekts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    mam iextrema 1.6., nagrywałem w imgburn z predkoscia 2.4x i wszysko wykonalem w abgxie.ogólnie nagrywanie wykonałem tak jak pisze na głównej stronie forum.
     
  17. igorekts

    igorekts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    dodam tylko tyle ze przed chwila nagrałem sobie silent hill V i mi chodzi:Owięc nie wiem co jest nie tak z tym army of two
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A przerobiłeś na wave3?
     
  19. Drozdzol

    Drozdzol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  20. igorekts

    igorekts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    OK.Czyli rozumiem,że muszę tak zrobić: najpierw sprawdzić abgx(czy juz nie musze tego robic?a jeśli tak to kiedy-przed czy po patchowaniu z wave 4 na 3),nastepnie spatchowac z wave 4 do wave 3 i pozniej dopiero nagrac w imgburn tak? A i jeszcze pytanie,czy jeśli juz nagram tą gre na tym wave 3 to normalnie mi powinna odpalic od kopa tak bez zbednych jakis czynnosci na moim ie1.6?
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum