1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hooker-PL, Styczeń 30, 2010.

  1. Hooker-PL

    Hooker-PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Ściągnąłem grę MW2 na X360, przeróbka iXtreme 1.5 i trzeba podobno na Wave 1 mieć bo na 3 to nie działa. Nagraliśmy i nie działa, nagrane ImgBurn i niestety nie działa.

    Pierwszy raz mam do czynienia z tym i nie wiem na jakim wave nagrać i czy potrzeba active.iso ? Czytałem FAQ itp., ale proszę o pomoc !

    Thx za pomoc !

    A i mam pytanie co trzeba zrobić jeszcze na GTA IV bo to chyba inaczej i czy jak AGBX sprawdza to czy coś zmienia ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  4. Hooker-PL

    Hooker-PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No przerobiłem Wave patcher'em na Wave 1 z 4.
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    masz przerobic,przy twoim ixtreme na 2 wave a nie 1.
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przerób na wave2 , activateiso nie działa na 1.5
     
  7. Hooker-PL

    Hooker-PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, Dałem "pomógł" też Dlugin2 bo trochę tam pomógł. Przerobienie Wave 4 na 2 było dobre i gra działa. :)

    THX wszystkim za pomoc !

    Mam pytanie Czy jak AGBX sprawdza to czy coś zmienia ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum