1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wczytaniem gry

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Szkulek, Wrzesień 16, 2013.

  1. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    Wszystko pięknie włacza się do momentu ładowania (dziewczyna z iphonem ) , czy moglibyście odesłać mnie do tematu lub pomoc jak ten problem rozwiązać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam to samo, i gdy chce przed wlonczeniem gry zapisac na dysku to przy okolo 50% wyskakuje zeby wytrzec plyte i ****
     
  4. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Miałem to samo z wersją od Skidrow - zmarnowałem 3 płytki na wypalenie, wszystko niby poprawnie się nagrało, ale stało na wczytywaniu w tym samym miejscu - pomogło pobranie wersji Quack i wrzucenie DVD1 na pendrive. Później te same źrodło nagrałem koledze na płyty i też działa bez problemów.
     
  5. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli wersja zla, ale wystarczy dvd 2 sciagnac no nie? bo 1 mi sie instaluje tylko jak odpalam gre laduje sie i zacina
     
  6. dziadziortv

    dziadziortv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem, gdy odpalam gta z wersji GOD gta żąda profilu sieciowego, w wersji XEX gdy odpalam z menadzera plików zacina sie w tym momecie o którym mówicie a gdy odpalam z gier xbox (FSD3) zacina sie w tym samym momęcie lecz przy innym obrazku (policjantka i dziewczyna przy aucie)
     
  7. KolkU93

    KolkU93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem wam, że mam ten sam problem, ale zrobiło mi się tak dopiero jak przeszedłem 31% gry wcześniej śmigało elegancko, tylko mi po tym jak się wyłączy, uruchamia się gra sama ponownie i wyskakuje komunikat że gra zostałą uruchomiona ponownie ponieważ urządzenie na którym zostałą zainstalowana działą niepoprawnie czy coś takiego, wymień urządzenie i zainstaluj ponownie, a dysk mam dobry, DVD 1 instalowałem z oryginału, nie wiem kompletnie o co chodzi. A możę to być spowodowane tym że DVD 2 żle się nagrało??
     
Wczytywanie...

Poleć forum