1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wczytaniem plyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gokudb12, Luty 28, 2012.

  1. gokudb12

    gokudb12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z wczytywaniem płyt z grami. Zaczeło się to z ni stąd ni z owąd wcześniej działały gry spokojnie a tu buch i nie działa :/
    Mam konsole Arcade przerobioną.
    Po włożeniu plytki konsola chwile próbuje odczytać i kończy się to komunikatem aby otworzyć napęd.
    Nie mam pojęcia co z tym zrobić bo jestem w tych sprawach zielony. Macie pomysły ?
    Pozdro Gokudb12 :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co za gra? Jakie LT? Jaki Dash?
     
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Aktualizowałeś Dash? Konsola podłączona pod Live?
     
  5. gokudb12

    gokudb12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :(

    właśnię konsola nie jest podłączona do xbox live a wkładałęm do napędu z 5 gier w tym 3 oreginalne i 2 piraty ale płyty z dvd i piosenkami odczytuje wszystko itd ale jak wszadzę do napędu grę to chwilę po huczy a potem piszę otwórz napęd i właśnie nie wiem co się stało
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    laser pada prawdobnie
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie laser do wymiany
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. gokudb12

    gokudb12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :(

    aha dzięki za info
     
  10. czaaki

    czaaki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ostatnio też miałem ten problem, mało która gra odpalała za pierwszym razem i musiałem po kilka razy wciskać "otwórz napęd". W moim przypadku wystarczyło przeczyścić laser, nie kalibrowałem, bo nie mam sprzętu potrzebnego. Soczewkę przetarłem patyczkiem higienicznym, który nawet się nie ubrudził, ale pomogło i teraz każda gra odpala za pierwszym razem.
     
  11. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    cały sprzęt to: wykałaczka, torx 10 (do obudowy), śrubokręt krzyżakowy i miernik.
    Zrób wszystko według podanego tutka i będzie jeszcze hulał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum