1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wczytaniem save-a gry GTA 5.

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez krakow2000, Wrzesień 29, 2013.

  1. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Znajomy ma dość dziwny problem z którym nie możemy sobie poradzić. A mianowicie:
    Jak wielu osobą na forum gra restartuje mu się po 1 misji. No więc postanowiliśmy przerobić save gry (na odległość bo my różne miasta). Sam wiele razy przerabiałem save u siebie tak więc przerobiłem i jego. Niestety teraz gra się resetuje w momencie jak się wczytują obrazki (te z babką i policjantką i z radami). Testowane na różnych save game różnych graczy.Po usunięciu save-a gra uruchamia się normalnie tylko po tej 1 misji się resetuje. Wiem, że grę miał na LT 2.0 i przerobił na LT 3.0. Są różne sposoby na tą 1 misję ale bardziej ciekawi mnie czemu gra może resetować się po wgraniu save-a.
    Ktoś ma jakiś pomysł co może być nie halo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarszo

    Jarszo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja miałem specyficzny sposób(którego trzymam się dalej) przy włączeniu konsoli, wylogowuje się z profilu gracza, loguje się ponownie i dopiero włączam grę. W przeciwnym razie pokaże mi info, że SAVE jest uszkodzony.
    Dodam, że robię to na RGH, tyle że z oryginalną grą.
     
  4. matixu

    matixu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    No niestety sposób podany przez kolegę wyżej nie nie pomógł :(

    Ma ktoś jakieś pomysły ??
     
  5. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sorry ale twoje rozwiązanie jest zje**ne.Gdy nie wiedziałem jak rozwiązac tego problemu zrobiłem jak napisałeś i nie działalo..;p a co do problemu to skorzystaj z mojego poradnika a jak to nie pomorze to radzę kupić dysk HDD wtedy na bank nie będzie problemów :)
     
  6. matixu

    matixu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    posiadam dysk 120GB HDD , lecz to nic nie daje..
     
  7. matixu

    matixu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    hm nawiązując do twojego poradnika robiłem wszystko ktok po kroku save mi odpalił ale po chwili gdy wydostałem się z "domu" reset.
     
  8. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    siema!

    Też mam problem z tą gierką:
    A polega on na tym że : Po załadowaniu gry pogram przez chwilę i nagle......bęc gra nie wiedzieć czemu wczytuje się sama od ostatniego zapisu.....przy czym pojawia się komunikat takiej treści "Gra uruchomiła się ponownie z powodu problemu z urządzeniem magazynującym. Jeśli problem ponownie zmień urządzenie magazynujące i ponownie zainstaluj grę” !!!! O co chodzi ????? Dodam, że nie zawsze gra sama wczytuje się od ostatniego sejwu ale jest to niestety bardzo upierdliwe i nie pozwala cieszyć się z rozgrywki ! Pomocy !!!!! konsola elite z RGH dash 16537 dashlaunch 3.10. Dodam jeszcze tylko, że GTA V mam zainstalowaną na dysku twardym konsoli. Ostatnio ktoś mi polecił aby grę odpalać z dysku USB. Tak też zrobiłem ale ku mojemu zdziwieniu konsola wyłączyła się. Wszystkie inne gry odpalone z dysku USB działają! drugą płytę GTA V mam przerobioną do XEX z pierwszej CONTENT wrzuciłem na dysk twardy konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum