1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wczytywaniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez M@niek, Kwiecień 12, 2012.

  1. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z xboxem z allegro, podobno jest LT3.0, więc wrzuciłem kopie gry test drive (u kumpla działa), do xboxa i pojawia się tylko ekraz z logiem xboxa i napisem XBOX 360, w czym problem? dodam że filmy działają, audio cd też Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na jakich plytkach so gry wapalane ?? i czy kolega ma tez LT 3.0 ?? Jaka nagrywarka ?? Jaki dash ??
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, czy działa jakaś gra XGD2.
     
  5. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash podobno "12xxx", płyta verbatim i platinum (2 kopie gry), napęd nie wiem chyba liteon
     
  6. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przy takm dashu nie będzie 3.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli prawdopodobnie jest źle napęd przerobiony?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie jest źle przerobiony, ale prawdopodobnie jest wgrana starsza przeróbka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum