1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wejściem hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kureiro, Październik 10, 2012.

  1. kureiro

    kureiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konsole od 3 lat.Przerobiłem ją więc gwarancja odpada. Ostatnio gdy podłączyłem konsolkę do TV , nic nie wyświetlało ..:chargrined:. Pomyślałem że coś z kablem jest nie tak.. ale na innych kablach też nie działało. Pojechałem do kumpla z konsolką , gdy podłączyłem xboxa na jego TV , zadziałało bez problemu, nawet na moim kablu.Więc odrazu pomyślałem ze w TV wejście HD się rozwaliło. No ale wczoraj mój kumpel wpadł ze swoją konsolką .Gdy podłączyliśmy jego konsolkę do mojego TV , zadziałało :O. No więc o co chodzi?. Bardzo mi zależy na tym HD.Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jaka dokładna data produkcji
     
  5. kureiro

    kureiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2009.07.27. A component czym sie różni od hdmi? to jest podobna grafika?
     
  6. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jasper czyli płyta główna nie jest przyczyną. Spróbuj zresetować ustawienia obrazu przytrzymując RT+Y podczas startu konsoli. Jak nie pomoże to ustaw na innym działającym TV najniższą rozdzielczość i podłącz do swojego TV.
     
  8. kureiro

    kureiro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rt+Y niestety nie pomaga.Byłem dzisiaj u kumpla i ustawiłem na najmniejszą rozdzielczość 480 ale tez nie pomogło. :/

    Może zmienić u kumpla na 1080p? Już sam nie wiem

    Info Edytuj posty. Nie pisz jeden pod drugim//Laki88

     
Wczytywanie...

Poleć forum