1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wgraniem FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal19, Styczeń 24, 2013.

  1. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich :biggrin:

    Dziś kupilem Xbox360 falcon opus z RGH
    mam do konsoli dolozona 1 plyte dvd dl i kopia gry z plyty chodzi ok , kupilem konsole z rgh zeby grac z dysku , i tu zaczyna sie moj problem ,,

    kiedy probuje zainstalowac freestyle dashboard 3 ( program wypalony iso na plycie ) program dziala , trwa aktualizacja z internetu tego programu , potem instalacja i kiedy gotowe klikam guzik konczacy , wywala mi karte z napisam (cos w tym stylu ) gra cos tam niepoprawnie , pobierz ja jeszcze raz , probowalem tez programem xexmenu ale on nawet niewidzi potrzebnych plikow ,

    prosze o pomoc , co mam zrobic , dodam ze "chyba" jest najnowszy system bo dzialaja dyski 32GB

    -=SETH=-//Temat nie opisuje problemu. Zmienione, następnym razem temat poleci do kosza.

    problem jest taki ze kiedy konczy sie instalacia fsd to wyskakuje okno ze jest problem z gra i zeby pobrac ja ponownie , niewazne jekim sposobem robie czy przez plyte , pendrive czy programami xexloader , xex menu .... to efek koncowy jest taki sam ,, pomocy mecze sie z tym od rana i przeszukalem pol internetu i nic :fatigue:

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety juz tak dzis robilem i nic to nie zmienia ( nawet formatowalem dysk , pod xbox w zakladce pamiec masowa ) czyszczenie do zera i dostrojenie do xbox
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a próbowałeś usunąć FSD z dysku i odpalić go np. z pena lub dysku na usb ?
     
  6. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli instalowałeś grę z poziomu NXE (oryginalnego dasha) to musisz ją 'przelecieć' programem NXE2GOD
     
  9. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ponownie , moj problem rozwiazał zakup kieszeni na dysk za 20 zl;) , po przelozeniu dysku z kieszeni usb do kieszeni xbox360 wszystko ruszylo odrazu .
    ______________

    Mam jeszcze dwa pytania
    1. jak zrobic aby fsd odpalał sie automatycznie po włączeniu konsoli
    2. kupilem kabel usb taki: http://m3r4dstt.com/images/xbox360_hard_drive_cable_01__01619.jpg
    i moje pytanie : jak sprawic aby komputer widział dysk , i jak wrzucac gry , dodam ze gry juz przerabialem programem ixiso ( program mac ) , i odpalałem te gry z usb i dzialaly. wiec : jak wrzucic gry na dysk aby byly widoszne w fsd jako gry

    z Góry serdecznie dziekuje ;)
     
  10. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1. Masz poradnik na forum.
    2. A jak to ma działać? To jest mostek jakiś?
     
  11. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. michal19

    michal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo zaproponujcie jakis inny sposob aby gra znalazla sie jakims magicznym sposobem na dysku , dodam ze przez server ftp , zrywa mi w polowie polaczenie ;(
     
  13. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pendrive. Ale skoro to jest mostek to to musi działać... Albo podepnij normalnie kablem do PC. Albo na innym mostku sprawdź.
    Dysk sformatowany pod fat32?
     
Wczytywanie...

Poleć forum