1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wgraniem LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez camel1010, Listopad 28, 2011.

  1. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Próbowałem ostatnio sam zaktualizować konsole z LT 1.9 na 2.0 programem JungleFlasher [v0.1.85 Beta (257)]. Jednak niestety po naciśnięciu przycisku Write w zakładce MTK Flash 32 postęp stanął na 0. Napęd zniknął z zakładki DVDKey 32. Posiadam sczytane klucze z napędu. Czy jest możliwość chociaż powrotu do starego stanu przed próbą aktualizacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pomogą przyciski Intro/DeviceID i drugi obok Outro/ATA Reset

    mi zawieszał się w trakcie zapisu kilkukrotnie - jak masz zczytany i zapisany klucz to "nic Cię nie zatrzyma" ;)
     
  4. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    jaki naped flashowales??
     
  5. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  7. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki. Wszystko działa LT 2.0 wgrany. Przepraszam że tak nie rzeczowo pisałem ale bałem się że uszkodziłem napęd (robiłem to pierwszy raz). Mam jeszcze jedno pytanie. Przerabiając jeszcze konsole w serwisie przestał mi chodzić Cod: Black Ops [PL]. Było to po przerobieniu na LT 1.9. Teraz też nie działa. Gdzieś był już taki temat ale pytam bo byłem pewny że po aktualizacji się naprawi. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę o wypowiedzi albo nakierujcie mnie na podobny temat. Jeżeli ktoś słyszał coś na temat przepuszczenia obrazu przez ABGx360 prosiłbym o szczegółowe instrukcje krok po kroku. Jeszcze jedno. W serwisie zapewniali mnie że gra Black Ops będzie działał po nowej aktualizacji ale tak nie jest. Czy powinni mi wymienić grę?
     
  8. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    musisz ściągnąć wersje na lt 2.0 ma ona wpakowany patch odpowiedni do lt 2.0 .miałem ten sam problem jest gdzieś na Gry XBOX 360, XBOX 360 gry, Darmowe gry, XBOX 360, Gry na Konsole
     
Wczytywanie...

Poleć forum