1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wgraniem lt 3.0 do napędu benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zwirek108, Maj 20, 2013.

  1. zwirek108

    zwirek108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno próbowałem wgrać nowe lt 3.0 do napędu benq napęd był wcześniej przerabiany i miał lt 2.0 przerabiałem napęd programem JungleFlasher i gdy wrzucam Firmware LTPlus-0442-v3.0.bin to dalej mi wyświetla ltplus 2.0 czy tak ma być czy robię coś złe? Dodam ze konsola to fat i mam chyba najnowszego dasha bo ostatnio aktualizowałem. Prosił bym o dokładne wytłumaczenie bo nie jestem specjalista w tych sprawach. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Skoro nie jestes specem to może nie baw sie sam i poproś profesjonalistę
    I po co ci lt 3.0? ja siedzę na lt 2.0 i git
     
  4. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Może chce grać "bezpiecznie" na live
     
  5. zwirek108

    zwirek108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo mam jeszcze jedna konsole tez przerobiona ale nie wiem jakie jest wgrane lt i jak kupowałem ta przerobiona konsole to gość mi dorzucił parę kopi które na tej kupionej działają wszystkie a na moim na niektórych wyskakuje komunikat "płyta nieobsługiwana" i możne jak wgram lt 3.0 to będą chodziły.
     
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Włóż płytę do kompa i przepuść przez abgx. Zobaczymy jakie topology
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ściągnij sobie najnowszą wersję jf, w którejś wersji tak właśnie było że zamiast lt plus 3.0 wyświetlało 2.0.
     
    1 osoba to lubi.
  8. zwirek108

    zwirek108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jak byś napisał co mam sprawdzić w tym programem do było by dobrze. Nigdy nie używałem tego programu. I sprawdzenie pokaże jakie muszę mieć lt żeby odpaliło grę?

    Dzięki "tel" miałeś racje zainstalowałem nowsza wersje i pokazuje lt+3.0. Mam jeszcze taki problem ze posiadam konsole fat tez z napedem benq ale padl mi laser i chcial bym wymienic naped na samsunga bo mam akurat taki i czy da sie to zrobic za pomoca JungleFlasher wyciagnac klucz z benq i wgrac do samsunga?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    zakładka FIRMWARE TOOL -> Manual Spoofing -> wpisujesz klucz ręcznie albo ładujesz plik key.bin
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum