1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wi-fi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bosu187, Kwiecień 7, 2011.

  1. bosu187

    bosu187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema wszystkim pomozcie mi nie ma pojecia niedawno se kupilem xboxa i chcialem se przez neta pograc ale jak chce sie polaczyc z moja neostrada to wystepuje jakis blad moglby mi ktos to prosto wytlumaczyc ? a i tak dla informacji nie przerabialem xboxa....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No wlasnie jakis blad, a my skad mamy wiedziec jaki ?
    W jaki sposob laczysz sie z neostrada, router ? Jaki ?
     
  4. bosu187

    bosu187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest napisane ze wystapil blad z polaczeniem a ja mam modem neostrady livebox jak co
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Livebox jest routerem i jest pelno modeli liveboxa, podejrzewam ze wyskakuje jakis kod bledu lub wiecej informacji czy tak ?
    Filtrowanie po mac adresie wylaczone na livebox ?
    Jaki masz typ zabezpieczenia wifi ?
    W starszych liveboxa domyślnie dawali WEP (nie wiedziec czemu to najgorsze zabezpieczenie)
     
  6. bosu187

    bosu187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czlowieku ja ci powiem co do xboxa jestem zielony prosil bym zebys mi wytlumaczyl co mam zrobic a to zabezpieczenie wifi nie mam pojecia jak napisalem na poczatku jestem zielony w tego typu sprawach
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to nie wazne co bym ci ja czy kto inny powiedział i tak tego nie zrobisz bo bym musial ci to tlumaczyc od podstaw a tego raczej nikt robic nie bedzie, nikt tez wróżka nie jest i nie ma pojecia dlaczego masz ten blad bo nie wiadomo co to za blad i jak masz ustawiony router, wezwij informatyka to ci to zrobi ale wezmie z 50-100zl, wiem bo sam tyle kasuje z dojazdem

    A podczas wybrania swojej sieci blad wyskakuje przed czy po wpisaniu hasla do wifi ?
     
  8. bosu187

    bosu187 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przed dobra spoko to dzieki cos po znajomych wykombinuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum