1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z widocznością paska informacji FSD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pixel, Listopad 11, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam, mam taki problem z widocznością tego nowego paska informacji, co się pojawia na dole ekranu po wciśnięciu GUIDE, lecz mam problem, połowa tego paska wychodzi poza obraz i nie można nic przeczytać. W ustawieniach FSD tam gdzie dostosowuje obszar obrazu nie da się tego zrobić, mianowicie próbowałem zmieniać i za każdym razem była połowa ucięta. Da się jakoś ustawić w NXE czy jakimś innym sposobem?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    w opcjach telewizora poszukaj
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Rozdzielczość jest w porządku, wszystko mam dobrze ustawione a dalej ten pasek jest ucięty.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W ustawieniach fsd masz skalowanie, tam ustawisz

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po wielu kombinacjach, udało mi się jakoś tą widoczność poprawić. Temat można zamknąć :)
     
  7. Smutu

    Smutu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    To podaj rozwiązanie dla potomnych jak to zrobiłeś - ktoś może mieć taki sam problem.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No zmienił ust w TV (4/3 , 16/9 , letterbox itd.)
    lub przeskalował obraz w FSD - jest tam taka opcja , zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum