1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wiedźmin 2 DVD2 i Mass Effect 3 DVD2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez castro, Maj 15, 2012.

  1. castro

    castro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam przeróbkę lt3. Wszystkie gry zajmujące jedną płytkę dvd działają bezproblemowo.
    Tak samo pierwsze dvd zarówno wiedźmina jak i ME3.
    Natomiast próbując odpalić dvd2 wiedźmina i me3 wyświetla mi komunikat o tym ,żeby przeczyścić płytki szmatką.
    Nagrywałem dwoma różnymi nagrywarkami kilka razy ,ale za każdym razem efekt ten sam(zarówno czysty obraz świeżo po rozpakowaniu ,jak i po auto-fix'ie abgx).
    Ktoś wie w czym problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Słaba nagrywarka.

    iHAS + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty
     
  4. castro

    castro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Słaba nagrywarka ,a wszystkie gry na 1 dvd działają ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To sprawdź jeszcze inne gry XGD3, czy teraz nagrają się poprawnie.
     
  6. jasio

    jasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Witam nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj.Mam taki problem przeszedłem 2 akt scieżka Rocha i wyskakuje żeby wsadzić 2 dysk.I tak robie a wyskakuje mi niewłaściwy dysk;/To napewno jest druga płyta nawet zainstalowałem na dysku ją a nie działa;/Pomocy!!!A co najsmieszniejsze jak wsadzam tą 2 płytę i uruchamiam grę to sie odpala tylko jak wczytuję sejwa to wyskakuje wsadz 1 dysk i tak robię i też wyskakuje zly dysk a przeciez jest dobry i tez normalnie zainstalowany na dysku i całą pierwszą płyte przeszedłem.Mam LT2.0 cofnieta topologia przez xbox backup creator i dash 13599.Pomocy!!!
     
  7. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Mam problem jak kolega Jasio. Przy zmianie dvd na dvd2 w czasie rozgrywki pokazuje si ekomunikat o niewlasciwym dysku. Plyta jest wypalona ok, dziala normalnie jak sie ja wlaczy z poziomu konsoli a w czasie gry gdy trzeba zrobic podmiane nie dziala. Ktoś rozwiązał ten problem?
    mam lt2.0
     
  8. mateo360

    mateo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja bym sprobowal zgrac save na pendrive i uruchomic go z pendrive i wyciagnietym dyskiem....jezeli wtedy sie uruchomi to moze i wina nagrywarki...czytalem tutaj i znam przypadek gdzie wypalenie na ihas i weryfikacja 100% ok a gra nie dzaila... i lt2.0 wgrane...chcesz,mozesz sprobowac. ja na 20 verbatim nagralem 5 poprawnie,bo nie byly z singapuru,poradzili mi na forum wgrac nan nowo do ihasa softa pod verbatim,kupic verbatim z singapuru i narazie ok...
     
  9. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No niestety nic to nie pomogło. Specjalnie nagralem od nowa dvd 2 i klops.
     
  10. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    WItam

    A czy mi WIedźmin 2 pójdzie na LT 2.0 ( zrobie go xbox backup creatorem ) ?? I czy trzeba bd zaaktualizować dashboard czy nie mam 599 ??
     
  11. mateo360

    mateo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jezeli bedzie trzeba to aktualizuj nic ci nie grozi moim zdaniem...jezeli jeszcze przepuscisz przez abx 360 i nagrasz ihasem to tak,bedzie dzialaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum