1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wiedźminem 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez metal19, Lipiec 5, 2015.

  1. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!
    Mam problem z uruchomieniem wiedźmina 3 tzn. grę kupiłem nie dawno, zainstalowałem ją na konsoli. Przeszedłem parę misji, wszystko działało idealnie. Dzisiaj po włożeniu płyty do napędu wczytało ją pojawił się ekran z postacią wiedźmina i tytułem po czym na parę sekund obraz zrobił się czarny byłem przekonany że grę wczyta dalej a tu niespodzianka wychodzi do menu startu konsoli i tak za każdym razem, nie da się z tym nic zrobić :/ czy ktoś może miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Wydaje mi się że nie chodzi tutaj o napęd bo konsola widzi płytę po jej włożeniu. Inne gry uruchamiają się bez problemu tzn. posiadam tylko wiedźmina na płycie a resztę gier mam ściągnięte na dysk i nie mam możliwości sprawdzenia czy problem leży w płycie. Ścieżkę dźwiękową do wiedźmina z kolei czyta normalnie. Płyta z grą jest czysta bez żadnych rys.
    Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Takie pierwsza moja myśl.

    Hm gra nie pobiera żadnego Patcha czy coś takiego?
     
  4. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok, wiesz może jak samemu pobrać tego patcha?
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak wchodzisz do gry to zazwyczaj gra informuje, że jest patch (aktualizacja) do pobrania (i przeważnie wywala do dasha) i trzeba odczekać, aż ściągnie się aktualizacja.

    O ile chodzi w tej sprawie właśnie o aktualizacje gry :)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj aktualizacje i wlacz grę
     
  7. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak się kasuje aktualizacje?
     
  8. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wylacz konsole i odlacz od pradu na 10min
     
  9. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    ew. odpal ixa do dasza i trzymaj długo logo xboxa na konsoli aż do jej wyłączenia
     
  10. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak odpalić xboxa do dasha ? :)
     
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3460
    Polubienia:
    1231
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jemu chyba chodziło o trzymanie palca na włączniku tak długo aż konsola się nie uruchomi i sama nie wyłączy.
     
  12. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
     
  13. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem wszystkich tych akcji ale nic nie pomaga może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
     
  14. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    inaczej:
    uruchom konsolę, czekasz aż się wszystko załaduje i wtedy trzymasz logo xboxa na konsoli tak długo aż się wyłączy - koniecznie długie trzymanie
     
  15. metal19

    metal19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem twojego sposobu maciekkw28 ale nie pomógł :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum