1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wifi w lapku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez harrymason88, Sierpień 12, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam potrzebuje pomocy mam przekreslone czerwonym krzyzykiem polączenia i brak dostepnych polaczen probowalem tez przez kabel i mam kom ze polaczono z siec niezidentyfikowana i wtedy jest zółty wykrzyknik,wgralem na nowo wina i jest bez zmian dodam ze na innych urzadzeniach normalnie łącze sie z routerem prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wciśnij na ikonce sieci w pasku zadań prawy przycisk myszki i wybierz opcje " Rozwiąż problemy ".
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Ok przez kabel ethernet wszystko dziala z tym ze mam to pod nazwa Połączenie szerokopasmowe a nie swoją z routera czyli NetiaSpot.... itd,gdy odlacze kabel mam czerwony krzyzyk i niema zadnych polaczen z wifi
    Pobralem stery ze strony toshiby i wszystko pyka jak nalezy temat do zamknięcia:)
     
  5. eliotta

    eliotta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tez miałam ten problem i na takiej samej zasadzie działania go rozwiązałam :)
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3697
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam i kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum