1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z windows media center extender

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mati972, Listopad 27, 2009.

  1. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z tym programem.Przy trzecim kroku konfigurowanie urządzeń extender wyskakuje błąd.Jak temu zaradzić?Firewalla nie mam tylko ten systemowy.system vista 64 bit
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Napisz jaki wyskakuje Ci błąd.

    Wyłącz firewalla tego systemowego, bo on potrafi czasami blokować.

    Sam mam Win 7 Ultimamte 64-bit i wszystko mi działa pod warunkiem, że mam wyłączonego firewalla.
     
  4. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nadal to samo napotkano problem w konfiguracji tego komputera pod kątem extender
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A xboxa masz włączonego?
     
  6. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. arkrider

    arkrider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sierpc
    peja101, a możesz się podzielić jak skonfigurowałeś połączenie na windowsie 7? bo już wszystko co możliwe zrobiłem a nadal mam problem, a mianowicie niby komp wykrywa xboxa, wszystko jest udostępnione mu, ale xbox kompa nie widzi, a wmc na pierwszym kroku staje ;/ mam wersje windowsa 7 ultimate RTM

    EDIT// już sobie poradziłem instalując wersje finalną ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum