1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z włączaniem xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez misiek1835555aaa, Maj 14, 2009.

  1. misiek1835555aaa

    misiek1835555aaa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , jestem tu nowy i mam taki problem , x360 mam podlaczony do dosc starego TV jest to SONY , niekiedy xbox włącza sie elegancko za pierwszym razem a niekiedy po prostu wszystko chodzi ale na ekranie nic nie widac , po resecie juz jest ok , raz czy dwa mialem E74 , moglibyscie mi pomoc , czy to wina kabli czy tv , czy tez samego X360 ?
    :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jestem pewien, ale winszuje że problem jest z Tv (ewentualnie kable). Ile ma Hz twój Tv?
     
  4. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Winszować to można szóstki z polskiego... To możesz wydedukować....
     
  5. misiek1835555aaa

    misiek1835555aaa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    To nie TV. Prawdopodobną przyczyną usterki jest uszkodzenie bądź przegrzanie układu skalującego obraz (to jest właśnie E74). Nie żebym straszył ale może Ci System Error wyskoczyć. Ale z tego co pamiętam to przedłużyli gwarancję na to i trwa teraz przez 3 lata więc spokojnie.

    Edit:
    Najpierw sprawdź czy bez dysku działa, na infolinii o to pytają. Druga sprawa spróbuj z innym kablem AV. Być może to kabel jest zepsuty i niepotrzebnie się denerwujesz.
     
  7. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    podepne sie zeby nie zkladac nowego tematu.....ja mam nieraz tak ze jak wlacze padem xboxa to odpali odrazu i wykryje pada ..a nieraz wlaczy sie xbox ale szuka i szuka pada..dopiero nagle znajdzie jak w tv przelacze na tryb HDMI... mial ktos juz tak?? o co chodzi??
     
  8. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem podobne problemy z włączaniem iksa, gdzieś miesiąc po zakupie i tak restartowałem go aż dopiero po 3-4 razie załączył się, po ok. roku rod wyskoczył, jak naprawili to już nie ma problemu. Nawet się przyzwyczaiłem do ciągłego restartowania:D
     
  9. misiek1835555aaa

    misiek1835555aaa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok , dzięki wszystkim za odpowiedzi :) pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum