1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z włączeniem gier Xbox na xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tracer44, Kwiecień 28, 2011.

  1. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Witam podczas odpalenia: Max Payne, Max Payne 2 i Spider-Man 2 na xbox 360 występuje mi taki komunikat:
    "Wystąpił problem z grą na starszą konsolę Xbox. Nie można kontynuować.Więcej info na www.
    A niżej pisze jeszcze takie coś
    X:5829.0 B:1884.0" wtf ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcino231

    Marcino231 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  4. sammael74

    sammael74 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    olsztyn
    najprosciej mowiac potrzebujesz update,masz prawdopodobnie wersje gry DVD5 a potzebujesz Xtreme DVD9s,taki post znalazlem na innych forach
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    musisz wgrac aktualizację która umożliwia granie w gry z Xbox'a i tyle, ale bez dysku twardego ani rusz musisz mieć Orginalny dysk twardy do Xboxa360 bo inaczej nie odpalisz.

    P.S Na dysku USB także nie odpalisz tylko Orginalny dysk, też kiedyś chciałem zagrać ale mam Arcade i dysk na USB i nie działają mi gry z Xbox'a
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co ty wogóle gadasz chlopie......do aktualizacji nie potrzeba zadnego dysku....a po drugie w najnowszych aktualizacjach mozna uzyc do 16 giga na jednym porcie usb...
     
  7. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ludzie mam 20GB HDD oryginalny do tego 16gb pendrive, jaka aktualizacja ? skąd to wziąć ?
     
  8. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ref
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Widac ze kolega nie ma zielonego pojecia na w temacie w ktorym sie wypowiada.

    Nie potrzeba miec orginalnego dysku za ktory trzeba placil krocie panom od M$ bo jak nieorginalny dysk "tworzysz" to musisz miec specjalne pliki ktore sprawiaja ze twoj "nieorginalny" dysk nagle staje sie "orginalny". i tak jak napisal kolega !opeael2 mozna podlaczyc kazdego pendriva i uzywac go jako dysku

    Wracajac do tematu
    Bardzo mozliwe ze nie masz emulatora xbox originals - Jak to zrobic?
    *Jesli masz przerobiona konsole i grasz na piratach - zapomnij o wszystkich punktach ponizej bo maja wchodzic nowe zabezpieczenia
    a wiec:
    1. musisz byc podlaczony do xbox live
    2. wloz plyte z gra ze starego xboxa do napedu twojej x360
    3. uruchom gre
    4. podczas uruchamiania pojawi sie propozycja aktualizacji - prawdopodobnie zacznie sie pobierac emulator :)
    5. da sie to zrobic tez offline ale niestety nie pamietam jak to sie robilo :( byly tematy na forum i jesli jest to wina braku emulatora to nie bedziesz mial problemow zeby znalezc rozwiazanie na forum
     
  10. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no właśnie już się coś pobierało i nadal kicha ;\
     
  11. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ref
     
  12. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    help ludzie :)
     
  13. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    te gry z xbox1 sa orginalne czy piraty ?
     
  14. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    piraty
     
Wczytywanie...

Poleć forum