1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z włączeniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matius1, Grudzień 26, 2010.

  1. matius1

    matius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow
    Witam, mam problem. Na jednym koncie kupilem i ściągłem sobie Battlefielda 2. Na tym koncie gra dziala bez problemu. Problem sie rodzi gdy chce włączyc gre na innym koncie. Gra wogóle sie nie włącza, wyskakuje tylko informacja ze nie mozna uruchomic gry. Co zrobic zeby gra działała na moim drugim koncie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Nie da się chyba. Gra działa tylko na tym koncie na którym ją ściągnąłeś.
    Uwaga! Nie jestem pewny.
     
  4. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    Chyba jest tak że to co sciągniesz na SWOJEJ konsoli ze swojego konta, działa na kontach innych ale na tym samym xboxie.
     
  5. matius1

    matius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow
    no dobra, jak sciagam darmowe dema to dzialają na każdym koncie, a jak tego płatnego battlefielda kupilem i sciaglem to działa tylko na tym jednym. i co teraz zrobic zeby dzialał na innych?
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz zrobić "myk" z profilami coś jak dlc + profil do niego, poczytaj na forum a znajdziesz:)
    ps. jeżeli kupowałeś MSP na allegro, to wydaje mi się że zostałeś brzydko mówiąc orżnięty jeżeli nie możesz od razu użyć dlc na swoim profilu,

    edit/
    a kupowałeś na allegro czy jak ?

    1. włącz grę na profilu gdzie ją kupiłeś,
    2. wyloguj się z tego profilu
    3. zaloguj się na swój profil
    4 powinno śmigać

    edit/
    a od kogo kupiłeś? a jak się wylogowujesz nie wychodzisz do dasha ?
    musisz być podłączony do xbl, najlepiej zrobić to z dwoma padami 1-ten z zakupionym bf, 2-Twój
     
  7. matius1

    matius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow
    czyli czego mam szukac na forum? bo jak wpisze dlc w szukajke to nic nie ma :D

    edit/
    na allegro kupilem konto z msp.
    Gdy włącze gre, wyloguje sie to wyskakuje mi informacja ze musze sie zalogowac na konto przez które kupilem gre :/

    edit2/
    kupywałem razem z kumplem, i kumplowi działa normalnie. moze ma znaczenie to ze kupilem konsole w niemczech?

    edit/
    na dwa pady działa, dzieki :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum