1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z włączeniem orginalnych gier na xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal125cc, Kwiecień 29, 2011.

  1. michal125cc

    michal125cc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Otoz mam taki problem.Nie dawno kupilem xboxa nowego pierwsze 3 tyg pochodzil normalnie lecz później nie chciał czytac wgl płyt orginalnych oddałem go na gwarancje i dali mi nowego xboxa.Lecz na tym nowym xboxie jest to samo raz czyta raz nie , za to gosciu który sprzedaje xboxy powiedział mi ze ten xbox który mu oddałem jest w 100% sprawny i u niego wszystko działa.Czego to moze być wina? moze laser a moze trzeba poprostu przeczyscić lecz wtedy strace gwarancje
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    jeżeli robiło się ta na obydwu konsolach to chyba coś z płytami jest nie tak. na ilu grach to sprawdzałeś? czy płyty są porysowane?
    spróbuj zainstalować te gry na dysku jeżeli konsola w ogóle widzi gry
     
  4. Bezelek126

    Bezelek126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    mozliwe ze to wina gry ,bo jest porysowana itp.
     
  5. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A probowales moze zgrac gre na dysk?
     
  6. michal125cc

    michal125cc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez na początku myslałem ze to wina gry dlatego poszlem i wymienilem na inna niestety ten sam efekt Zgrac gry na dysk nie próbowalem ale zaraz sprobuje i napisze czy zadzialalo.A z gra to jest tak ze czasami ją wykrywa a czasami nie trzeba pare razy probowac.Gry nie dało sie zainstalowac mysle ze to wina gry ale nie jestem pewny jutro zobaczymy z inna grą
     
Wczytywanie...

Poleć forum