1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z włączeniem xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GostekXD, Wrzesień 18, 2013.

  1. GostekXD

    GostekXD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z włączeniem xbox 360 Slim wersja z kinectem ( 4GB )
    Mianowicie chodzi o to, że xbox włącza się, ale zatrzymuje się na wyświetleniu logo xboxa i się chyba zawiesza ( słychać tylko dźwięk )
    Czy podłączenie pendriva z sterownikami pomoże, może jest jakiś inny sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie pendrive nie pomoże. Jak do tego doszło ?
     
  4. GostekXD

    GostekXD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie to nie wiem, jednego dnia grałem normalnie następnego już nie działał..
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola w jakiś sposób przerobiona ??
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Odłącz dysk i sprawdź
     
  7. GostekXD

    GostekXD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do przerobienia konsoli to nie była nigdy przerabiana, co do dysku to go nie posiadam.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Poczekaj troche,mogla sie uszkodzić pamięć wewnętrzna
     
  9. GostekXD

    GostekXD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czekałem nawet 2 godziny nie pomogło
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zobacz czy po naciśnieciu guide(środkowy na padzie) dasz rade wejść w ustawienia systemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum