1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z WŁĄCZENIEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MISSIEK90, Luty 28, 2013.

  1. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z konsola> gdy ja załanczam to swieca mi 3x czerwone lampki CO moze byc powodem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może napiszesz coś więcej

    Jaka konsola ? na ekranie coś jest ? Sprawdź kod błędu
     
  4. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data konsoli 2007-11-02 Kod 0031 Chyba dobrze sprawdzilem:( Płyta głowna Falcon

    Nie ma obrazu wogole na Tv
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Stary Falcon, awaryjna płyta...
    Coś z GPU, jedynie do serwisu, bo domowymi sposobami naprawisz ale na chwile,
    najlepiej to sprzedać tą na części i kupić jaspera, bo w to już się nie opłaca inwestować :)

    btw. nie rób syfu, edytuj posty !
     
  6. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie a czemu nie chce mi sie wysunac naped? mam tam płytke

    Albo moze da sie wysunoc naped jak w kompie?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
Wczytywanie...

Poleć forum