1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z wmc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dpk, Kwiecień 23, 2010.

  1. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś podłączyłem kabel pod liveboxa i chciałem się trochę pobawić windows media center. Ale tu pojawia się problem, iż nie wiem jak to zrobić, bo nie mam na pc wmc. Mam vistę basic, więc to jest coś dziwnego. Jest na to jakiś sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam. Dodam, że gdy w windows media player zaznaczam budkę udostępnij pliki to poniżej nie wyświetla się napis xboxa.
     
  4. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Vista Home Basic jak dobrze pamiętam ma WMC (Windows Media Center). Wejdź w start i tam jak masz tą wyszukiwarkę wpisz: Windows Media Center. Rozumiem, że sieć w xboxie jest skonfigurowana i wszystkie testy przechodzi pomyślnie?
     
  5. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie wyszukuje windows media center :(. A co do testów w xboxie, to gdy biorę test między xboxem a pc to później pisze nie znaleziono żadnych komputerów, a i pisze jeszcze, żeby poczekać 30 sekund.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    vista premium ma WMC, basic tego nie ma
     
  7. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Doinstalować wtedy się raczej nie da. Ale powinno się dać przez viste basic, bo na xbox.com jest do wyboru ten system i jak się kliknie na niego to jest wszystko krok po kroku tylko nie wiem jak w windows media player mam to ustawić, bo xbox 360 się nie wyświetla, gdy zaznaczam udostępnij moje multimedia.
     
  8. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, problem rozwiązany, gdyż zacząłem streamować dzięki tversity. Ale czy ktoś wie jak odtwarzać filmy przez tversity bez potrzeby konwersji na wmv?
     
  9. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam pytanie czy da sie zainstalowac WMC na WinXP ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum