1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wolfensteinem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luk2311, Czerwiec 7, 2014.

  1. luk2311

    luk2311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie serdecznie mam problem z zainstalowaniem gry wolfenstein new order na rgh.Mam xex menu w xboxie pobralem gre i miala odrazu folder 425730fs jakos tak i w nim kolejny folder 00007000 i w tym folderze 8 plikow.po skopiowaniu tego do content nie pojawia sie nic w moich grach tak jak by tego nie bylo nie pojawilo mi sie 4 okladki plyt doslownie nic tak jak bym tego nie wgral.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    Z nowym Wolfem jest trochę problem przy rgh , a mianowicie tak , DVD 1 musisz mieć w GOD i uruchomić ją z menadżera plików w FSD . po uruchomieniu DVD1 ukarze Ci się informacja o instalacji dodatkowej zawartości którą musisz zainstalować ( instalacja trwa ok 40min) na dysk wewnętrzny w konsoli lub na dysk zewnętrzny sformatowany pod konsolą , a Dvd 2,3,4 możesz mieć w formacie XEX i grę uruchamiasz z DVD 2
     
  4. SzatanemJestem

    SzatanemJestem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i ostatniej płyty nie mogę wgrać ;/ wywala po chwili konwertowania w Exiso-GUI. tak sprawdzałem w abgx...
     
  5. rafik21l

    rafik21l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko ok tylko jak odpalam default.xex (dvd2) to konsola się wyłącza i co zrobić??? dash ok wszystko w/g instrukcji
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Każda płyta do GOD, w dashlanch trzeba ustawić automatyczną zmianę płyty, po odpaleniu gry (za pierwszym razem chyba z DVD1) nastąpi instalacja contentu co potrwa dość sporo czasu a na dysku pojawia się dwa pliki. Teraz to już można odpalać grę z którejkolwiek płyty (obrazu na dysku).
     
  7. rafik21l

    rafik21l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie kolego instalacja poszła perfekt tylko dalej to samo wgrałem nowego dasha 2.0 17502.0 i teraz wogóle nie ładuje FSD. Pomocy!
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz zainstalować dashlaunch

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  9. rafik21l

    rafik21l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się zaktualizowałem dashboard do 17502.0 i daslaunch do v3.17 skonfigurowałem dashlaunch w/g instrukcji na forum wgrałem od nowa wszystkie płyty w god zainstalowało sie od nowa i gra hula dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum