1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Wolfenstein'em.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ZeUss, Listopad 30, 2009.

  1. ZeUss

    ZeUss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, ponieważ kiedy wkładam płytę i już czyta płytę wyskakuje mi komunikat(po angielsku) że mam PalPad-50, a to potrzebuje PalPad-60? O co chodzi i jak to zmienić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    bo masz grę w ntsc czyli 60 (chyba o m/h chodzi i to jest na pewno ntsc) a pal to 50 nie twój region konsoli
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ja ma virtua tennis 3 i też wyskakuje że muszę zmnienić na pal60. Zmieniam i działa tej chwili każda gra, którą mam(89)
     
  6. ZeUss

    ZeUss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie to zmienić? To znaczy w co wejść, mam Xboxa od 4 dni i za bardzo nie wiem jeszcze gdzie i co robić.
     
  7. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Włącz konsolę Xbox 360.
    Na pulpicie nawigacyjnym konsoli Xbox wybierz opcję System, a następnie naciśnij przycisk A.
    Wybierz opcję Console Settings (Ustawienia konsoli), a następnie naciśnij przycisk A.
    Wybierz opcję Display (Wyświetlanie), a następnie naciśnij przycisk A.
    Wybierz opcję PAL settings (Ustawienia PAL), a następnie naciśnij przycisk A.
    Wybierz opcję PAL-60, a następnie naciśnij przycisk A.
    Gdy zostanie wyświetlony monit o zachowanie nowych ustawień, potwierdź je, a następnie naciśnij przycisk A


    :) Mam nadzieje że sobie poradzisz
     
  8. ZeUss

    ZeUss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc, macie ode mnie podziękowania ;D
     
  9. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Powinieneś napisać jeszcze że muszą to zrobić na kablu component. Bo możliwe że używają kabli HDMI. Trzeba przełożyć na ten raz kable na te dołączone do konsoli i wtedy taka opcja dopiero się pojawi. Zmieniacie ustawienia i spowrotem podmieniacie kable. Miałem tak z Hitman: Blood Money.
     
Wczytywanie...

Poleć forum