1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z World of Tanks Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jarzab14, Styczeń 26, 2015.

  1. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie ! Mam problem z grą jak w temacie..ściągnąłem ją xbox live i się zainstalowała.
    Po zalogowaniu do xbox live (mam Golda) mam informacje że sprawdza serwer i później, że rozpoczyna grę na automatycznym serwerze Europa... i na tym koniec.. na czarnym ekranie na ułamek sekundy wyskakuje info, że wylogowało a później wyświetla się info "Aby grać, należy nawiązać połączenie z xbox live. Połącz się z usługą xbox live aby kontynuować" i tak w kółko...
    sprawdzałem inne gry m.in. COD i wszystko chodzi ok.
    Jakieś pomysły ? Z góry dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dreamgsm

    dreamgsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Golda, czy triala? Pytam bo na trialach nie da się grać w WOT...
     
  4. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może serwery cos ostatnio zle chodzą. Wcisnij środkowy przycisk X i sie zaloguj. Jesli to nic nie daje to wina serwerów
     
  5. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Golda !
     
  6. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ale nie działa ! Nic w necie na ten temat nie mogę znaleźć !!
     
  7. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Usuń pliki i zainstaluj jeszcze raz. Może się źle pobrała, to się zdarza.
     
  8. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Usunąłem z dysku całą grę i ściągnąłem na nowo i nic, znowu to samo.....sprawdza serwer i później, że rozpoczyna grę na automatycznym serwerze Europa... i na tym koniec.. na czarnym ekranie na ułamek sekundy wyskakuje info, że wylogowało a później wyświetla się "Aby grać, należy nawiązać połączenie z xbox live. Połącz się z usługą xbox live aby kontynuować" i tak w kółko.... Nie wiem gdzie jest problem bo w inne gry online gram bez problemów. Szukam w necie i nic , żadnych info o awarii. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły gdzie i jak się czegoś dowiedzieć to proszę o info..z góry dzięki !!!
     
  9. venom-x

    venom-x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2013
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakiś czas temu miałem podobną sytuację, po długiej walce z pomocą WoTa i Microsoftem zabrałem się za dostawce internetu. Okazało się, że to właśnie u nich był problem( wyglądało to tak jakby xbox tracił na chwile połączenie z netem ).
     
  10. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam rozumieć, że w inne gry online grałeś bez problemów i połączenie z wszystkimi kanałami xbox live było ok ? A tylko WOT nie działał ?
     
  11. venom-x

    venom-x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2013
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Głównie WoT. Jeszcze z Forza mi po dłuższym czasie grania nieraz wywalalała
     
  12. Jarzab14

    Jarzab14 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany. w akcie rozpaczy zadzwoniłem do Microsoftu i powiedzieli: wyczyścić pamięć podręczną i usunąć profil- to drugie rozwiązało temat.
    Dzięki za porady !
     
Wczytywanie...

Poleć forum