1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wyborem napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mmakov, Listopad 23, 2010.

  1. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam problem z tym jaki napęd będzie na dzień dzisiejszy w xboxie 360 elite
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    to zależy jak jest to nowa konsola , to nie sprawdzisz w sklepie , jak używana to możesz zobaczyć jaki ma napęd, ja polecam hitahi .
     
  4. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czy ten napęd jest do przerobienia
     
  5. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    tak
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    w nowych xboxach w sklepie będzie albo liteon v2 albo v3
    na przerobionym napedzie hitachi nie można grać na sieci bo od razu ban
    a na liteonach tak
     
  7. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Polecam Lieton przynajmiej w sieci pograsz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum