1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z wybraniem nagrywarki [IMGBURN]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez akwed, Luty 27, 2011.

  1. akwed

    akwed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż mój problem jest taki moja nagrywarka to Optriac DVD RW AD-7203S a takiej nazwy (firmy) nagrywarki nie ma w IMGBURN co mam zrobić możecie mi pomóc ? Z góry dziękuję .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na dobra sprawe jezeli chcesz nagrywac gry na xobxa to powinienes zmienic ta nagrywarke.
    ludzie skad wy bierzecie taki szmelc?
     
  4. akwed

    akwed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy prosiłem o komentarz mojej nagrywarki WTF człowieku przeczytaj uważnie ..
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie prosiles. ale za jakis czas przyjdziesz tu ponownie. bo ci gra nie bedzie dzialac, albo wyskocza bledy przy nagrywaniu.

    w jakim celu ma byc tam wybrana nagrywarka? wydaje mi sie ze mojej tez nie bylo. ale nie moge tego teraz znalezc.
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Może spróbuj wgrać nowszy bios do tej nagrywarki ostatnia wersja to chyba 1.09
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ale co nie mozesz nagrywac czy jak ?
    Masz najnowszy imgburn ?

    Szmelc, hmm widzisz optiarc to sony ale tak to jest jak sie nie znasz to nie wiesz ale głupoty piszesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum